Η ΠΑΕ ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ




Προσέξτε πως παρουσιάζει ένα γεγονός η Καθεστωτική Μιντιοκρατία, η «δημοσιογραφία» των Non Papers και των δημοσίων σχέσεων με την εξουσία των ΠΑΕ: 

Γενναία αύξηση κάνει η ΠΑΕ ΑΕΚ στον Βράνιες, από τα 250 χιλιάρικα το χρόνο σε 400! 

Και πως είναι η πραγματική εικόνα: 

Στην ευρωπαϊκή αγορά του ποδοσφαίρου υπάρχει ποδοσφαιρική εταιρεία που προσφέρει στον Βράνιες συμβόλαιο 800 χιλιάδων, κάτι που η ΠΑΕ ΑΕΚ αδυνατεί να ακολουθήσει…

Συγγνώμη αγαπημένε μου αναγνώστη – αδελφέ – σύντροφε και φίλε μου οπαδέ της ΑΕΚ αν σε ξενερώνω. Και σταμάτα να μου «πιπιλάς» την καραμέλα για τις σωστές κινήσεις που προσπερνάω για να εστιάσω στις στρεβλές. Σαφώς και υπάρχουν θετικές εξελίξεις, όπως η επέκταση του συμβολαίου με τον Μπάρκα ή η ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του Λιβάγια. Όμως… στις σωστές κινήσεις εστιάζουν όσοι ενδιαφέρονται για δημόσιες σχέσεις με την ΠΑΕ. Εμένα δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Οι στρεβλές κινήσεις είναι αυτές που όλοι τις προσπερνάνε για να είναι αρεστοί στους διαδρόμους των Ποδοσφαιρικών Εταιρειών, αλλά είναι και αυτές που κρύβουν τους μεγαλύτερους κινδύνους. Αν σε ενδιαφέρει το καλό της ΑΕΚ προβάλεις τα αρνητικά. Πετυχαίνεις έτσι και την επαγρύπνηση, αλλά και την πίεση στην διοίκηση για ακόμα καλύτερες κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας.

Μην έχετε μοιρολατρική προσέγγιση οικονομικής αφετηρίας σε κανένα φυσικό πρόσωπο. Οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν έχουν δικαίωμα να είναι ραγιάδες. Η ΑΕΚ δεν εξασφαλίζεται από την οικονομική επιφάνεια κανενός ιδιώτη. Ένας μόνο τρόπος υπάρχει ώστε ο οργανισμός ΑΕΚ να είναι θωρακισμένος σε καθεστώς επαγγελματικού «αθλητισμού» της αγοράς. Να υπάρξουν και να υπάρχουν, δίκαιες λαϊκές διαδικασίες, βάση των οποίων οι επικίνδυνοι θα τιμωρούνται. Υπάρχουν άνθρωποι που κατέστρεψαν κομμάτια της ΑΕΚ οργανωτικά και οικονομικά. Που οδήγησαν χιλιάδες οπαδούς στην απόγνωση και αθλητές που αγάπησαν και αγαπούν αυτή την ομάδα να μη θέλουν ούτε να ακούσουν για ΑΕΚ. Και παρόλα αυτά, δεν καταδικάστηκαν ούτε καν στη συνείδηση των οπαδών. Ούτε από την πολιτεία (εδώ γελάμε) ούτε φυσικά από την εξουσία της ΑΕΚ, (πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει κάτι τέτοιο;). Μερικές φορές μάλιστα οι άνθρωποι για τους οποίους μιλάω, παρουσιάζουν τη δράση τους σαν κάποιο είδος… αναγκαίου κακού. Δηλώνουν περήφανοι γιατί έφεραν σε πέρας την αποστολή που κάποιος κερδοσκόπος τους είχε αναθέσει.

Δυστυχώς αγαπημένοι μου αναγνώστες – αδέλφια – σύντροφοι και φίλοι μου οπαδοί της ΑΕΚ… οι πιο επικίνδυνες σκέψεις γεννιούνται μέσα στα κεφάλια των κερδοσκόπων. Και οι οπαδοί της ΑΕΚ ξοδεύουν το 95% του χρόνου τους για να βρουν λύσεις εντός του συστήματος των κερδοσκόπων. Και μόνο το 5% αφιερώνει κάποιο χρόνο ώστε να προσπαθήσει να καταλάβει τι είναι τελικά αυτό που γεννάει τα προβλήματα.

Η καλή κρίση του λαού της ΑΕΚ είναι το αποτέλεσμα της εμπειρίας του και η εμπειρία του λαού της ΑΕΚ είναι το αποτέλεσμα της κακής του κρίσης.


Σχόλια