Ελεύθεροι σκοπευτές μας σημαδεύουν





Και ενώ στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ ψάχνουν 1.700ευρώ για να μπορέσει ο Ουκρανός Μπουρκόφσκι να αγωνιστεί με την ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, μαθαίνουμε ότι ο Πέτρος Παππάς και η κόρη του θα γίνουν υποστηριχτές αθλητών της σκοποβολής. Είναι φανερό ότι όλοι αυτοί οι κύριοι στέκονται μακριά από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ συνειδητά. Ο άνθρωπος που είναι ένας από τους βασικούς υπαίτιους του υποβιβασμού της ΑΕΚ. Ο εφοπλιστής που από την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι θα είναι δίπλα στον Μελισσανίδη σε ότι έχει να κάνει με την μεγάλη δουλειά του γηπέδου, ανακοίνωσε ότι θα χρηματοδοτήσει σκοπευτές την ώρα που η Ερασιτεχνική ΑΕΚ βρίσκεται στο τέλμα.

«Τέτοιους ανθρώπους τους κρατάς στον αθλητισμό διότι πάντα κουβαλούσαν μέσα τους την ευαισθησία της προσφοράς» το είπε ο Σπύρος Καπράλος για τον Πέτρο Παππά.

Ποιος είναι ο κ. Καπράλος που θάλλει ανθρώπους σαν τον κ. Παππά στον αθλητισμό;

Ο διάδοχος του Κυριακού στην προεδρία της ΕΟΕ. Το Ιούνιο του 2008 εξελέγη Πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαϊκών Χρηματιστηρίων, ενώ στις 25 Οκτωβρίου 2004 ανέλαβε καθήκοντα Προέδρου του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Τον Μάρτιο του 2004 διορίστηκε Γενικός Γραμματέας Ολυμπιακών Αγώνων του Υπουργείου Πολιτισμού με απόφαση του Πρωθυπουργού και ορίστηκε City Manager κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων. Έχει διατελέσει Υποδιοικητής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, Πρόεδρος της Ασφαλιστικής Εταιρείας Αστήρ, Διευθύνων Σύμβουλος της EFG Balkan Investments και Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Αθηνών. Όπως καταλαβαίνετε είναι πλήρως ενταγμένος στις πολιτικές εμπορευματοποίησης που αφορούν την εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων και κάνουν τον αθλητισμό απαγορευμένο είδος πολυτελείας.

Τέτοιοι άνθρωποι ηγούνται του αθλητισμού γι’ αυτό τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ότι δεν πουλάει εξαφανίζεται.

Σχόλια