Αγωνίζονται να καλύψουν το χάσμα, με προσωπεία




Για να θυμηθούμε τι λέγαμε για τον κ. Παππά και τις τακτικές του από το 2011. Γιατί κάποια παιδιά νομίζουν ότι ανακαλύψαμε τώρα τον κ. Παππά. Θα δούμε επίσης τον διαχρονικό ρόλο κάποιων «δημοσιογράφων» και θα θυμηθούμε έναν από τους αλεξιπτωτιστές της καθημερινότητας μας… τον κ. Μπαϊρακτάρη. Το απόσπασμα αυτό θα βοηθήσει πολλούς να καταλάβουν ότι κάποιοι έχουν ευαισθησία για τα ερασιτεχνικά τμήματα της ΑΕΚ από πάντα και δεν ασχολούνται τώρα, γιατί σε κάποιους έχει σφηνωθεί η τυρόπιτα στον εγκέφαλο, ότι το κάνουν για να κατηγορήσουν τον κ. Μελισσανίδη.

(Ακολουθεί το απόσπασμα από το άρθρο: «Εμπιστευτείτε αυτούς που αισθάνονται και είναι ελεύθεροι να διατυπώνουν την γνώμη τους» που γράφτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου του 2011!)
http://aekblog-aliatas.blogspot.gr/2011/09/blog-post_22.html

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, οι δημοσιογράφοι της ΑΕΚ, χάσανε το πολυτιμότερο κέντρο της ύπαρξης τους, την ιδία την ΑΕΚ. Αγωνίζονται να καλύψουν το κενό, το χάσμα, με προσωπεία. Δανεικά ψευδοπρόσωπα, εργαλεία όχι ζωής αλλά εξυπηρέτησης επιχειρηματικών παθών και συμφερόντων. Πατρονάρουν μια ιδιότυπη «διαφημιστική» δραστηριότητα υπέρ του εφοπλιστή Παππά που ενώ χρωστάει ένα καράβι λεφτά στην ΠΑΕ πετάει κάτι ξεροκόμματα στην ερασιτεχνική νομίζοντας ότι έχει να κάνει με Μάου – Μάου.

Δεν κάνει μόνο ο Παππάς δωρεές στην ερασιτεχνική ΑΕΚ. Ο παραλίγο σωτήρας της ΚΑΕ ΑΕΚ Στάθης Μπαϊρακτάρης, έκανε δωρεά το αστρονομικό ποσό τον 5.000 ευρώ!!! Εγώ πάντως εκτός από το προσωπικό των συμφερόντων που εξυπηρετούνται, βλέπω και μια εύλογη, «συνοδευτική», της καταστροφικής κυβερνητικής πολιτικής στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, προσπάθεια σε προπαγανδιστικό επίπεδο, να «νομιμοποιήσει» στη συλλογική συνείδηση των οπαδών και στις συνειδήσεις των στελεχών και των αθλητών, την άμεση «εμπλοκή» του «πατερούλη» με τα πολλά λεφτά στην ζωή του ερασιτεχνικού αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα. Σε αυτό το πλαίσιο, σου λένε εμείς σαν κράτος δεν σου δίνουμε φράγκο, αν θες να συνεχίσεις να υπάρχεις, βρες χρηματοδότη.

Σχόλια