Σε ποιο σημείο βρίσκεται η χρηματοδότηση της «Αγιάς Σοφιάς»;





Σύμφωνα με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ο κ. Μελισσανίδης το τελευταίο διάστημα ασχολείται κυρίως με το ζήτημα της χρηματοδότησης του νέου γηπέδου, το οποίο έχει αναλάβει προσωπικά.


Oι πληροφορίες κάνουν λόγο για επαφές που είχε το Σαββατοκύριακο με επιχειρηματίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο επενδυτικό σχήμα του γηπέδου. Το κλίμα που βγαίνει προς τα έξω είναι θετικό, ότι όλα πάνε καλά. Επειδή όμως αυτό το θέμα είναι ίσως το σημαντικότερο που απασχολεί τους φιλάθλους της ΑΕΚ, πιστεύουμε ότι θα πρέπει ο κόσμος να μαθαίνει την κατάσταση, όπως είναι και όχι, όπως κάποιοι να προσπαθούν,να μεταφέρουν με διάφορους τρόπους.
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε την πληροφορία, ότι την Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 στις 16:00 στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental στη Αίθουσα «Arcade I» είχε προγραμματιστεί μια συνάντηση εύπορων φίλων της ΑΕΚ, με πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη, του Απόστολου Πουλοβασίλη και του Γιώργου Δαλακούρα. Σκοπός ήταν της συνάντησης ήταν να γίνει μία κουβέντα για την εύρεση τρόπων οικονομικής στήριξης του έργου. Η ανταπόκριση από όσους προσκλήθηκαν ήταν τόσο απογοητευτική, που είχε σαν αποτέλεσμα να ακυρωθεί η συνάντηση.

Δεν λέμε ότι ο Μελισσανίδης δεν θα καταφέρει να στηρίξει οικονομικά αυτό το έργο. Δεν λέμε ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί κάποιο τεράστιο πρόβλημα ή εμπόδιο. Επειδή όμως η κατασκευή του νέου γηπέδου είναι υπόθεση ζωής για πολλούς Ενωσίτες, λέμε ότι δουλειά μας δεν είναι να δημιουργούμε κλίμα, αλλά να καταγράφουμε τις εξελίξεις. Όπως είναι.

Σχόλια