Τι είναι ΑΕΚ; Το φως που καίει!



Κάθε προσπάθεια μας να ορίσουμε τι είναι ΑΕΚ, είναι σαν να προσπαθούμε να χαρτογραφήσουμε το μυστικό της ύπαρξης μας, γιατί η ΑΕΚ είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μας, για κάποιους είναι η ίδια τους η ζωή.

Κανένα συναίσθημα που προκαλεί η ΑΕΚ, είτε πραγματικό, είτε φαινομενικό, δεν αποκλείει το άλλο. Μπορεί να τρομάζω για παράδειγμα όταν συνειδητοποιώ που οδηγείται η αγαπημένη μου ΑΕΚ, το γεγονός όμως ότι εγώ έχω την ικανότητα να καταλαβαίνω και να τρομάζω είναι κάτι που με χαροποιεί. Η ΑΕΚ είναι η κατάλυση όλων των δεδομένων μας, όλων όσα θεωρούμε συμπαγή. Αποδεικνύεται καθημερινά!

Όπως καθημερινά αποδεικνύεται, ότι για πολλούς από εμάς η ΑΕΚ είναι ανάγκη. Χρειαζόμαστε την ΑΕΚ όπως η κληματαριά ζητά το αντιστύλι της, για να ψηλώσει κι άλλο. Χρειαζόμαστε την ΑΕΚ όπως η ομορφιά ζητά τον καθρέφτη της, για να ομορφύνει κι άλλο. Χρειαζόμαστε την ΑΕΚ γιατί την χρειαζόμαστε. Δεν έχουμε να δώσουμε σε κανέναν καμία εξήγηση. Χρειαζόμαστε την ΑΕΚ τόσο πολύ, όσο ξέρω ότι δεν πρόκειται ποτέ να ικανοποιήσουμε αυτή μας την επιθυμία, γιατί η ΑΕΚ έχει περάσει τα σύνορα, έχει γίνει… το φως που καίει!

Σχόλια