Ψηστήρι σε Παπαδόπουλο;

Όσοι βρέθηκαν στα βραβεία ΠΣΑΠ είχαν να λένε για την εγκάρδια κουβέντα που είχαν ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με τον Τραϊανό Δέλλα και τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τεχνικός της ΑΕΚ έκανε ψηστήρι στον Παπαδόπουλο να φορέσει τα κιτρινόμαυρα με τον ίδιο να δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο τη νέα χρονιά να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το καλοκαίρι πριν την έναρξη της καταστροφικής για την ΑΕΚ σεζόν 2012-2013, ο Παπαδόπουλος είχε αυτοπροταθεί στην Ένωση με πολύ λίγα χρήματα. Αλλά οι άνθρωποι που τότε έκαναν κουμάντο στα μεταγραφικά ζητήματα προτίμησαν την αλησμόνητη λύση του Εμίλιο Φουρτάδο, για τον οποίο πληρώσαμε την Παναχαϊκή (70.000 ευρώ στον Κούγια συγκεκριμένα) για να τον ντύσουμε στα κιτρινόμαυρα. Απ’την αρχή της σεζόν φάνηκε ότι ο επιθετικός απ’το Κάπο Βέρντε ήταν μία καταστροφική κίνηση. Ίσως αν είχαμε τον Παπ η ΑΕΚ να γλίτωνε τον αγωνιστικό υποβιβασμό.

Λέτε του χρόνου να γίνει ό,τι δεν έγινε πέρσι και ο Παπαδόπουλος να παίξει με τον Δικέφαλο αετό στο στήθος; Η παρουσία του θα είναι σημαντική σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Football league, το οποίο είναι δύσκολο. Βλέπετε, η εμπειρία και οι παραστάσεις του επιθετικού του Ατρομήτου από Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία και Κροατία θα μπορούσαν να αποβούν  πολύ χρήσιμες για την ΑΕΚ.

Το σίγουρο είναι ότι εκτός από τον Λυμπερόπουλο και τον Δέλλα, τον «Παπ» εκτιμά σίγουρα και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο πρώην γκολεαδόρ των Ακράτητου, Μπέρνλεϊ, Παναθηναϊκού, Λέτσε, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Θέλτα, Λεβαδειακού, Πανθρακικού είναι ποντιακής καταγωγής. Εδώ στο Περιστέρι, όποτε σκοράρει, ακούγεται από τα μεγάφωνα ο κεμεντζές στους ρυθμούς της Σέρρας. Και όπως λένε οι Πόντιοι, «πόντιος και με έναν ομάτ», το οποίο είναι μία λαϊκή ρήση παρόμοια, με το «παπούτσι απ’τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο», αλλά με περισσότερο τοπικιστικό χαρακτήρα…

Το θέμα αναδείχτηκε στην εκπομπή «Τα Κουρέλια Τραγουδάνε Ακόμα» με τον Δημήτρη Καβαλαγιό και τον Παναγιώτη Αλιατά, κάθε Τετάρτη 8 με 10 μμ. στο AEK-LIVE Radio.

Σχόλια