Που βρίσκεται το σίριαλ «εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ»;



Να το θυμάστε, το θέμα «εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ» δεν είναι τόσο απλό όσο το παρουσιάζουν κάποιοι. Φαίνεται ότι θα έχουμε αρκετά επεισόδια από αυτό το σίριαλ. Και μην πάει το μυαλό σας αποκλειστικά στις όποιες ενέργειες κάνει ο κ. Οικονομόπουλος, η ΟΥΕΦΑ δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία για ποδοσφαιρικές εταιρείες που ψάχνονται να απαλλαγούν από χρέη με τεχνάσματα. Πάντα θα υπάρχει μια ανησυχία για τις οφειλές προς ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν απευθυνθεί στη FIFA. Κάποιοι λένε ότι για την παγκόσμια συνομοσπονδία δεν υπάρχουν δύο ΑΕΚ, αλλά μία που έχει συνέχεια, όμως υπάρχει και το δεδικασμένο υπέρ του Μακεδονικού για τα χρέη που είχε ως ΠΑΕ και έγινε δεκτό από την ΦΙΦΑ, ότι έσβησαν τα χρέη προς τους παίκτες πέφτοντας από την Δ Εθνική στην Α’ Τοπική κατηγορία, οπότε αν ισχύει το ίδιο και για την ΑΕΚ δεν θα πληρώσει ούτε ευρώ σε παίκτες και αυτό όμως είναι ένα ζήτημα το οποίο θα πρέπει να ξεκαθαριστεί. Επίσης παρόλα όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς οι δύο δόσεις του άρθρου44 δεν έχουν ακόμα ταχτοποιηθεί.

Να ρωτήσουμε και κάτι κομβικό; Αν ο Χάρης Οικονομόπουλος κατέθεσε την αγωγή κατά της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ μόνο και μόνο για να μπορεί να συνεχίσει να κυνηγάει τον Ψωμιάδη.  Τώρα που πέρασε η τροπολογία που επιτρέπει στο Δημόσιο να παρίσταται ως πολιτική αγωγή κατά του Ψωμιάδη, ο κ. Οικονομόπουλος γιατί δεν αποσύρει την αγωγή; 

Το θέμα αναδείχτηκε στην εκπομπή «Τα Κουρέλια Τραγουδάνε Ακόμα» με τον Δημήτρη Καβαλαγιό και τον Παναγιώτη Αλιατά, κάθε Τετάρτη 9 με 11μμ. στο AEK-LIVE Radio.

Κουρέλια Report Team
kourelialive@gmail.com


Σχόλια