Του δανεισμού το κάγκελο!




Είναι γνωστή η ιστορία με τους σχεδόν 50 δανεικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε αναδείξει το παρασκήνιο στην έλευση του νέου προπονητή του ΟΦΗ.

Ότι θα είχαν φτάσει σε τέτοιο σημείο αιχμαλωσίας του ποδοσφαίρου, ώστε να αγοράζουν ποδοσφαιριστές και να τους στέλνουν εκεί που επιθυμούν χωρίς καν να εμπλέκεται το όνομα τους, δεν το περιμέναμε!

Προσέξτε:

Άνθρωποι, που ζουν και εργάζονται στο Βέλγιο, μας ενημέρωσαν ότι τον Μπαντιμπανγκά του Εργοτέλη, τον απέκτησε πριν τον στείλει στην Κρήτη ο Ολυμπιακός. Να σας πούμε και το άλλο; Στις αρχές της εβδομάδας ακούστηκε το όνομα του Πελέ, ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη κι αυτός, ως μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατά τις επαφές που έκαναν με αυτούς του Εργοτέλη πιθανολογούν ότι και αυτή η περίπτωση είναι ίδια με του Μπαντιμπανγκά.

Αναρωτιέμαι γιατί οι αγωνιστές ρεπόρτερ της ΑΕΚ δεν ασχολούνται με αυτά τα θέματα. Παιδιά, ο Αλαφούζος και ο Σαββίδης είναι οι σύμμαχοι μας, ο Μαρινάκης έχει το ρόλο του εχθρού στο έργο, μην μπερδεύεστε!

Εκτός κι αν δεν προλαβαίνετε, γιατί από τις 20 Οκτωβρίου έχετε αρχίσει να γράφετε για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας , με κορυφαίο το ανέκδοτο με τον Τζιμπούρ. Εδώ η ΑΕΚ δεν μπορεί να χωρέσει τους ξένους παίκτες που έχει στην 11αδα και οι κιτρινόμαυροι κομάντος του ρεπορτάζ ψάχνουν για νέους ξένους. Δε βλέπετε που ο… «Large» προσπαθεί να μαζέψει 10ευρα από τους φουκαράδες που δεν έχουν να αγοράσουν το πετρέλαιο του, να ζεστάνουν τα παιδιά τους; Σιγά μην κάνει μεταγραφές μέσα στο χειμώνα σε ένα πρωτάθλημα που έχει τελειώσει πριν καν αρχίσει.

Σχόλια