Η αμάσητη τροφή μπορεί να σου κάτσει στο στομάχι





Το τελευταίο διάστημα οι ειδικοί των οικονομικών εξελίξεων λένε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης πείρε ένα πολύ μεγάλο ρίσκο ως επιχειρηματίας με το δάνειο που εξασφάλισε για τον ΟΠΑΠ. Όσοι γνωρίζουν τα οικονομικά δεδομένα διαβεβαιώνουν ότι πρόκειται για μια κίνηση υψηλού ρίσκου. Η είδηση αυτή μου δίνει την αφορμή να εκφράσω την άποψη μου που λέει ότι η ΑΕΚ είναι αθλητικός σύλλογος και η πρόοδος, η εξέλιξη της, ακόμα και η ύπαρξη της, δεν πρέπει να συνδέεται με τα ρίσκα κανενός επιχειρηματία. Γιατί το επιρρηματικό ρίσκο μπορεί να σε κάνει μεγάλο και τρανό, μπορεί όμως και να σε καταστρέψει. Περισσότερες όμως λεπτομέρειες για το δάνειο αυτό με στοιχεία και αριθμούς θα έχουμε στην ραδιοφωνική εκπομπή του AEK-LIVE Radio «Τα Κουρέλια Τραγουδάνε Ακόμα» (Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, 9-11 μ.μ)… κάνω αυτήν την αναφορά για να συνειδητοποιήσουμε πόσο σημαντικό είναι για τον οπαδό της ΑΕΚ που αγαπάει την ομάδα του, να εκφράζει ελεύθερα τους προβληματισμούς και τις κρίσεις του, να προβληματίζεται και να συζητάει τις εξελίξεις.

Γιατί τα λέω αυτά; Είναι απλό. Γιατί είναι κοινό μυστικό πως κάποιοι, κάπως, κάπου καλούν κάποια κακά παιδιά να κάτσουν καλά, γιατί με τις απόψεις και την κριτική τους θέτουν σε κίνδυνο την αναγέννηση της ΑΕΚ. Επίσης λένε ότι θα πρέπει να το βουλώσουμε γενικός, γιατί ότι λέμε με κριτική διάθεση, ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί από τον εχθρό!

Κατόπιν τούτων είναι φανερό ότι όποια ομάδα έχει σκεπτόμενους και προβληματισμένους οπαδούς που δεν καταπίνουν αμάσητη την τροφή που τους προσφέρει η Καθεστωτική Μιντιοκρατία... κινδυνεύει με αφανισμό!

Σχόλια