AEK-LIVE «Μαγείρεμα» μετά την τελευταία ΓΣ;

Αλλαγή στα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΑΕΚ, καταγγέλλει μεταξύ άλλων η επιστολή Κοτσώνη. Ποια εταιρεία αντικατέστησε τον ορκωτό ελεγκτή που ήταν αρμόδιος για τον έλεγχο της κιτρινόμαυρης Εταιρείας



Τους ασκούς του Αιόλου άνοιξε, όπως φαίνεται η επιστολή του Κώστα Κοτσώνη, στην οποία το πρώην μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ, υποστηρίζει ότι έχουν γίνει ακατανόητες κινήσεις, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο της εκκαθάριση της Εταιρείας.

Μεταξύ άλλων ο Κοτσώνης ασκεί ερωτήματα για τις παράτυπες ενέργειες που έχουν γίνει, όπως της αλλαγής του πρακτικού της Γ.Σ. και της ανάκλησης του διορισμού του κ. Σκότη με την επιλογή εταιρείας ορκωτών λογιστών.

Το πρώην μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ υπαινίσσεται ότι υπάρχει μαγείρεμα μετά την τελευταία Γενική Συνέλευση της εταιρείας, η οποία είχε γίνει αρχές Ιουνίου. Το… μαγείρεμα έχει να κάνει με την επιλογή ενός ελεγκτικού γραφείου, για το οποίο δεν έγινε ποτέ συζήτηση ούτε αποφασίστηκε εκείνη την ημέρα και φαίνεται πως η συγκεκριμένη εταιρεία “φυτεύτηκε” στα πρακτικά ως συμπληρωματική σημείωση.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στα πρακτικά της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας της 7ης Ιουνίου 2013 υπάρχει στο τέλος της επικεφαλίδας μέσα σε παρένθεση η φράση “Ορθή Επανάληψη”. Το τελευταίο στοιχείο ενισχύει τους ισχυρισμούς ότι έγινε τα πρακτικά πειράχτηκαν…

Όσον αφορά την εταιρεία που “φύτευσαν” στην… ορθή επανάληψη των πρακτικών, το AEK LIVE έκανε μία μίνι έρευνα για να πληροφορηθεί τί καπνό φουμάρει. Στο βιογραφικό της αναφέρει ότι είναι ένας διεθνής, ενιαίος, διαφανής και ανεξάρτητος οργανισμός, με ειδίκευση σε ελεγκτικές, λογιστικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Οι Εταίροι της στην Ελλάδα είναι Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές με πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία στο χώρο και είναι όλοι μέλη του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών Ελλάδος.

Η συγκεκριμένη Εταιρεία την οποία θα αποφύγουμε να την κατονομάσουμε, δραστηριοποιείται σε 71 χώρες και απασχολεί 13500 άτομα προσωπικό παγκοσμίως. Σίγουρα θα θέλετε να μάθετε, ποια είναι. Ε, πόσες ελεγκτικές εταιρείες έχουν γραφεία στη Λεωφόρο Συγγρού;

Σημειωτέον ότι η συγκεκριμένη Εταιρεία παρουσιάστηκε επίσημα στην Ελλάδα την Τετάρτη 3 Απριλίου 2013 στην Αθήνα, σε συνεργασία με το Ελληνογαλλικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η εκκαθάριση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, παρά τα αισιόδοξα μηνύματα που πέρασαν μέσω του ρεπορτάζ, ότι θα τέλειωσε μέσα Ιουλίου. Φτάσαμε αρχές Αυγούστου και περιμένουμε μπας και τελειώσει στο τέλος του μήνα. Οπότε καλύτερα θα ήταν να υπάρξει μία απάντηση από τους ανθρώπους της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ ΑΕΚ. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει καπνός και ελπίζουμε να μην ξεσπάσει πυρκαγιά.

 http://www.aek-live.gr/%CE%BC%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CF%83/

Σχόλια