Βάι, βάι, Βάις!


 
Ο μηχανισμός της «ολυμπιακής προπαγάνδας» δούλεψε στο φουλ τα τελευταία 24ωρα με αφορμή τη μεταγραφή κάποιου Βλάντιμιρ Βάις στην ποδοσφαιρική εταιρεία του Μαρινάκη. Χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του ανδρός είναι το γεγονός, ότι αμέσως μετά την υπογραφή του, ανέβασε φωτογραφίες στο twitter και στο instagram αποθεώνοντας τον μάνατζερ του: «Είμαι εδώ με τον ατζέντη μου» έγραψε ο Βάις και αμέσως οι «γαύροι οπαδοί» με τον γνωστό γλοιώδη τρόπω, έσπευσαν από κάτω στα σχόλια, να γράψουν τις γνωστές αρλούμπες τους. Ανάμεσα στα αποκρουστικά σχόλια ηλίθιας αλαζονείας που τους διακρίνει, βρέθηκε και ένα που έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση «Μα δεν μπορούσες να μείνεις στην Ιταλία, όπου το πρωτάθλημα είναι καλύτερο; Αλλά έτσι συμβαίνει όταν μετράς μόνο τα χρήματα». Πράγματι ο Βάις είχε προτάσεις από μικρομεσαίες ομάδες τις Ιταλίας, σαν αυτές που αγωνίζονται ο Κονέ, ο Ταχτσίδης, ο Μόρας  κτλ. όμως ο διάσημος ατζέντης του, ο Μίνο Ραϊόλα που τόσο πολύ αγαπάει και εμπιστεύεται ο Βλάντιμιρ, έγραψε στα «παλιά του τα παπούτσια» τις προοπτικές καριέρας του ποδοσφαιριστή και τον οδήγησε εκεί που είχε το περισσότερο παραδάκι.

 
 


Ας μείνουμε όμως στην «ολυμπιακή προπαγάνδα» που «βάφτισε» τον Βάις νέο Μιραλάς. Δηλαδή οι Άγγλοι που φημίζονται για την οργάνωση τους, τους σκάουτερ που έχουν και για την ποδοσφαιρική τους παιδεία είναι μπαγλαμάδες. Δηλαδή οι άνθρωποι της Έβερτον είναι μ@λ@κες και τους έκανε ξευτίλα ο Κούλης Δουρέκας και το επιτελείο του. Το λέω αυτό γιατί ο Βάις έπαιζε στη Σίτι, μέσα στα πόδια τους δηλαδή, αλλά μάλλον οι «Εφοπλιστές» ήθελαν να δώσουν 15 εκατομμύρια για να πάρουν τον Κέβιν Μιραλάς αντί να δώσουν ένα (1) για τον εφάμιλλο του Μιραλάς συμφώνα με την «ολυμπιακή προπαγάνδα», Βλάντιμιρ Βάις!

 
 


 
 
Πάντως πρέπει να παραδεχτώ ότι αν κρίνω από της φωτογραφίες ο Βάις ταιριάζει «γάντι» στην ομάδα των Gayron.

 
 


ΥΓ. Ζω για τη στιγμή που η «ολυμπιακή προπαγάνδα» θα κλιθεί να παρουσίαση την ενδεχόμενη μεταγραφή του Βαγγέλη Μάντζιου στην αρμάδα του Μαρινάκη. Είναι ικανοί να πουν ότι πρόκειται για μια τεράστια μεταγραφική επιτυχία του Γλύκα, για τους βετεράνους του Ολυμπιακού!

Σχόλια