Οι περίεργες κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη


Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε ένα αγκάθι οικονομικής φύσης από το πέρασμα του στην προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μια μαύρη τρύπα 320.000 ευρώ! Έρχεται λοιπόν ο νέος ιδιοκτήτης του μαγαζιού κι αντί να ζητήσει εξηγήσεις για αυτά τα 320 χιλιάρικα που λείπουν από τα ταμεία, τι κάνει; Καλύπτει ο ίδιος τη μαύρη τρύπα χωρίς καν να ανοίξει το θέμα! Κατά τ' άλλα, όλα καλά με το μεγιστάνα Ιβάν από τη Ρωσία; Κάνω αυτή την ερώτηση γιατί οι κεραίες της εκπομπής πιάνουν μηνύματα που αναφέρουν ότι στη συμπρωτεύουσα αρχίζουν και τεντώνουν τα νεύρα πολλών. Είδη βρισκόμαστε στη φάση: "πολλά Ακούμε, ελάχιστα βλέπουμε" !

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν αγαπάει κανένα ΠΑΟΚ, τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, αγαπάει, την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης αγαπάει, τη ΣΕΚΑΠ αγαπάει, τις επενδύσεις στις σιδηροδρομικές υποδομές αγαπάει, την Αγροτική Τράπεζα αγαπάει κτλ. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα όχημα που αγόρασε ο Σαββίδης έναντι 10 εκατ. ευρώ, σήμερα, μέσω της εταιρείας του ΔΙΜΕΡΑ, ελέγχει πλέον το 58% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Γεγονός πάντως είναι ότι δεν παρατηρείται και κάνα κύμα ενθουσιασμού στης τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ. Ούτε βλέπουμε καμιά κοσμοσυρροή στα παιχνίδια του. Αυτό είναι κάτι που διαφεύγει σχολιασμού από την Καθεστωτική Μιντιοκρατία που καλλιεργεί το προφίλ του Ιβάν του τρομερού!

Όλο το προσκήνιο, το παρασκήνιο, οι αθέατες πλευρές και η οπτική γωνιά που δεν θέλει να έχουμε η εξουσία, ξετυλίγετε κάθε Τετάρτη από της 20:00 στην εκπομπή «κόσμημα» του aek-live radio: «Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα»!

Σχόλια