Τα «κουρέλια τραγούδησαν» τον «ρόλο» του μίστερ Φωτίου


Είχαμε πει και στην προηγούμενη εκπομπή κάποια πράγματα, θα πούμε και σήμερα κάποια καινούργια στοιχεία που κάνουν καθαρό ότι ο κ. Φωτίου βάζει χέρι στο ταμείο της ΑΕΚ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι εγγυήσεις για την ταμιακή διευκόλυνση των 110.000 ευρώ είναι 80.000 ευρώ που θα πάρει πίσω τον προσεχή Σεπτέμβριο από το τηλεοπτικό συμβόλαιο και 30.000 ευρώ που θα πάρει από την ενδεχόμενη πώληση του Ταξιάρχη Φούντα. Τι έχουμε λοιπόν εδώ; Για πρώτη φορά στην ιστορία του νεοσωτήρα Αλκή Φωτίου, ο ομογενείς επιχειρηματίας αποκτάει δικαιώματα μεταπώλησης και σε παίχτη που δεν είχε την παραμικρή ανάμιξη όταν αποκτηθήκαν από την ΑΕΚ. Αφού πρώτα επισημάνουμε ότι το ρεπορτάζ πάσχει όσον αφορά τα νούμερα, μιας και όποιος κάνει ταμειακή διευκόλυνση σε Α.Ε. παίρνει πίσω παραπάνω χρήματα από όσα βάζει, να πούμε πως η απορία της εκπομπής είναι: από τη στιγμή που μπαίνουν σαν ΠΑΕ ΑΕΚ σε αυτή τη διαδικασία, γιατί δεν εγγυήθηκαν ολόκληρο το ποσό μέσο του τηλεοπτικού συμβολαίου;

Για να έχετε μια σχετική εικόνα, όσον αφορά τα οικονομικά μεγέθη, για να κατανοήσετε πόσο, αν, και πως βοηθάει την ΑΕΚ μια ταμειακή διευκόλυνση των 110.000 ευρώ... να σας πούμε για παράδειγμα ότι μόνο στον Παναγιώτη Λαγό η ΠΑΕ ΑΕΚ χρωστάει 495.000 ευρώ τα οποία ο Παναγιώτης συμφώνησε να τα λάβει σε δώσεις, έτσι χωρίς να δεσμεύσει κανένα τηλεοπτικό συμβόλαιο Οεο... Παράλληλα δεν διεκδικεί, δηλαδή χαρίζει 195.000 ευρώ που προβλεπόταν από το συμβόλαιο του να εισπράξει! 85 ολόκληρες χιλιάδες ευρώ παραπάνω από τον Άλκη Φωτίου που θα τα πάρει και πίσω, με το παραπάνω, εγγυημένα, με δεσμευμένο το τηλεοπτικό συμβόλαιο και με πακέτο από τη μεταπώληση του Φούντα. Ο Παναγιώτης Λαγός όμως που ρα χαρίζει είναι ο "Έλα μωρέ τώρα με το παλτό", ο "κάνε μας τη χάρη τώρα με τον άμπαλο" κτλ. Ενώ ο Άλκης ε; Παλικάρι, σωτήρας, "τα σκάει" για να σώσει την αγαπημένη του ΑΕΚ κτλ. Έτσι έχουν τα πράγματα αγαπημένοι μας οπαδοί της ΑΕΚ.

Όλο το προσκήνιο, το παρασκήνιο, οι αθέατες πλευρές και η οπτική γωνιά που δεν θέλει να έχουμε η εξουσία, ξετυλίγετε κάθε Τετάρτη από της 20:00 στην εκπομπή «κόσμημα» του aek-live radio: «Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα»!
 
 

Σχόλια