Αιώνιοι συνέταιροι




 
 
Στις 25 Αυγούστου ξεκινάει η νέα αγωνιστική περίοδος της Σούπερ Λίγκας. Σχεδόν οι μισές ΠΑΕ δεν έχουν εξασφαλίσει ούτε την τυπική άδεια συμμετοχής! Σχεδόν όλες οι ομάδες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Αυτόκλητοι σωτήρες τρέχουν πάλι στην πολιτεία για ρυθμίσεις κυρίως οικονομικών χρεών.

Αυτό είναι το προϊόν που λέγεται επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Όσο και να προσπαθούν δεν γίνεται να κρύψουν τη σαπίλα του!

Για να δούμε ποιοι αποτελούν την αφρόκρεμα των παραγόντων, των μετόχων και των ιδιοκτήτων των ΠΑΕ… οι μεγαλοεφοπλιστές Μαρινάκης και Αλαφούζος, κουμανταδόροι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Και το δούλεμα πάει σύννεφο! Και το θέατρο αποπροσανατολισμού καλά κρατεί! Και δώστου οι πελάτες τους τα ζώα να συνωστίζονται ο καθένας στο μαντρί του.

Ο θρυλικός ιδρυτής της λεγόμενης «Παναθηναϊκής Συμμαχίας»που ανέλαβε τις τύχες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πριν λίγο καιρό, ο πολυπλόκαμος επιχειρηματίας Αλαφούζος, σχολίασε λέει στο twitter το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δάνεισε παίκτες σε Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα κάνοντας λόγο για «θυγατρικές» και έλλειψη κύρους στο πρωτάθλημα. Φοβερή ανακάλυψη. Μόνο που ο Ολυμπιακός δεν έχει την αποκλειστικότητα. Μάλλον όμως ο κ. Αλαφούζος την εποχή «Παναθηναϊκός-ΟΦΗ»θα έκανε ακόμη δενδροφυτεύσεις.

Το δούλεμα όμως που τρώνε οι αιώνιοι πελάτες των δυο καταστροφέων του Ελληνικού ποδοσφαίρου αποκαλύπτεται με το γεγονός της διαρροής του μηνύματος στο κινητό του Αλαφούζου από τον Μαρινάκη. Γιατί εντάξει τα μηνύματα στο twitter είναι δημόσια, τα μηνύματα στο κινητό όμως δεν καταλαβαίνετε ρε ξεφτέρια τα διαρρέουν οι δυο εμπλεκόμενοι, δεν βλέπετε ότι καλλιεργούν κόντρες για να σας αποσπάσουν από το κύριο.

Ως πότε θα κοιμόσαστε όρθιοι, χωρίς να χρειάζεται να πάρετε τα χάπια που παίρνει ο Αλαφούζος!;

Σημειώστε ότι την ώρα που τα συνεταιράκια έπαιζαν τους τσακωμένους ο Αλαφούζος έδινε στον Μαρινάκη 5,5 εκατ. ευρώ για να πάρει το μερίδιο του (περίπου 12%) στον ΣΚΑΙ!!!

Άντε… καλά ξυπνητούρια!

Και μην ξεχνάτε ότι τίποτα δεν είναι άσχετο από τις εξελίξεις στην οικονομία που καθημερινά επιβεβαιώνουν όλο και πιο καθαρά ότι παραμένει σε εξέλιξη μια παγκόσμια καπιταλιστική κρίση, τα σημάδια της οποίας δείχνουν και βάθεμα της ύφεσης αλλά και αναιμική ανάπτυξη όταν και αν αυτή υπάρξει.

Σχόλια