Πόση αλήθεια μπορείς να αντέξεις;


 
Εντάξει, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού μπορεί να κάνει τα στραβά ματιά μιας και το «σύστημα» δεν θέλει προς το παρόν να τραβήξει το σχοινί.
Εντάξει, τελικά θα τον πάρουμε τον Φουρτάδο.
 
Εντάξει, μπορεί να έχει δίκιο ο Βαγγέλης Βλάχος και η ΑΕΚ να παρουσιαστεί όπως πρέπει στον μαραθώνιο της αγωνιστικής χρονιάς.
 
Εντάξει, ο Φούντας έβαλε γκολάρα.
 
Εγώ όμως αισθάνομαι την ανάγκη να σας επικοινωνήσω την αντικειμενική πραγματικότητα.
 
Σύμφωνα με τους δικούς τους νόμους και κανόνες, η ΠΑΕ ΑΕΚ χρειάζεται περίπου 400.000 ευρώ για να συμμετέχει στο πρωτάθλημα. Όποιο παραθυράκι και να βρουν αυτά τα 400.000 χιλιάδες ευρώ θα παραμείνουν βάρος για το ταμείο του συλλόγου.
 
Υπάρχει η απλήρωτη δόση του άρθρου «44» που τρέχει.Προσέξτε, η απλήρωτη δόση δεν είναι η τελευταία της ζωής μας, το Σεπτέμβριο έρχεται η νέα δόση για το «44»!
 
Η ΠΑΕ ΑΕΚ πρέπει να πληρώνει σε Εφορία και Δημόσιο περίπου800.000 ευρώ το μήνα. Οι πτυχιούχοι μαθηματικών καταλαβαίνουν ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα χρειαστούν περίπου 11 εκατομμύρια ευρώ!
 
Να μην ξεχάσω τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν. Γιατί όσο και να τους ξεχάσω εγώ, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχάσουν αυτοί ότι έχουν να πάρουν κάποια από δεδουλευμένα τους. Φυσικά η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να πληρώσει τους διακανονισμούς που πέτυχε ο «Μάγος» Βασίλης Τσιάρτας.
 
Ά… στο όλο «πακετάκι» προσθέστε ότι τα περισσότερα έσοδα για την ερχόμενη σεζόν είναι κατοχυρωμένα σε τρίτους, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν δανείσει την ΠΑΕ ΑΕΚ και περιμένουν να τους επιστραφούν τα χρήματα τους.
 
Φυσικά όλα αυτά δεν προέκυψαν ξαφνικά. Είναι αποτέλεσμα των διοικήσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ. Είναι προϊόν επιλογών των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, οι οποίοι είναι υπαρκτά πρόσωπα και όχι εξωγήινοι. Αυτοί είναι που υποχρεούται να πληρώσουν.
 
Αυτοί και η συνομοταξία τους, οι Έλληνες καπιταλιστές είναι που έχουν κατασκευάσει την σύγχρονη εκδοχή του «Καιάδα» που χωράει τα πάντα:από αθλητικούς συλλόγους μέχρι συνταξιούχους και μικρά παιδάκια με νοητική υστέρηση.
 
Η είδηση συγκλονίζει: Παιδιά με νοητική υστέρηση, που μέχρι τώρα μπορούσαν να έχουν στοιχειώδη εκπαίδευση σε ένα ίδρυμα, από το Σεπτέμβρη θα αναγκαστούν να μένουν κλειδωμένα σπίτια τους, η βελτίωση της υγείας τους θα κάνει βήματα προς τα πίσω, οι γονείς τους δε θα μπορούν να πάνε ούτε για δουλειά προκειμένου να τα προσέχουν.
 
Ο λόγος; Καθώς οι καπιταλιστές αξιώνουν και η τελευταία δεκάρα από τον κρατικό προϋπολογισμό να κατευθύνεται στα σεντούκια τους, η κυβέρνηση αποφάσισε να κόψει και αυτήν την πενιχρή επιχορήγηση.
 
Η ειρωνεία; Κάποιοι αναζητούν την σωτηρία της ΑΕΚ στην συνομοταξία των καταστροφέων της ζωής μας. Ο «Θεός» επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε επαφές με ισχυρούς εφοπλιστές και επιχειρηματίες. Χα !!! Αυτοί που την οδήγησαν στον γκρεμό τι ήταν; Ανίσχυροι;
 

Σχόλια