AEK LIVE: Επιστρέφει ο Κουτσιλάς

Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ κατάφερε φέτος να παραμείνει στην Α’ Εθνική ωστόσο θέλει την επόμενη χρονιά να πραγματοποιήσει μια καλύτερη πορεία και να μπορέσει να μπει και στα πλέι οφ.

Για αυτό το λόγο και οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεκινήσει από τώρα τον προγραμματισμό τους για την επόμενη περίοδο, με στόχο να δημιουργήσουν ένα δυνατό ρόστερ που θα σταθεί αξιοπρεπώς στην μεγάλη κατηγορία.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου», Δημήτρης Κουνταρδάς έχει κρατήσει ήδη σημειώσεις από τους παίκτες που είδε στα πρώτα δοκιμαστικά ωστόσο η σημαντικότερο εξέλιξη αφορά την επιστροφή του Βασίλη Κουτσιλά.

Ο παίκτης της «Ένωσης» ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στην Αγγλία και επιστρέφει στην Ελλάδα αλλά και στην ομάδα σάλας.

Ο Κουτσιλάς βοήθησε τα μέγιστα τα προηγούμενα χρόνια την ΑΕΚ όχι μόνο στην πρώτη ομάδα αλλά και στις ακαδημίες, θέτοντας ουσιαστικά τις βάσεις για την φετινή εξαιρετική σεζόν.

Η επιστροφή του θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στην προσπάθεια της να πραγματοποιήσει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

Παράλληλα ο προπονητής του «Δικεφάλου» θα έχει επαφή και με τον Χρήστο Στρατή ο οποίος επίσης έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και θα συζητήσουν το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο «κιτρινόμαυρο» τμήμα.

Από την επόμενη εβδομάδα ο κ. Κουνταρδάς θα ξεκινήσει τις επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Ήδη όπως έχουμε αναφέρει ο Μάκης Φούντας έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις και περιμένουν το τελευταίο επίσημο δοκιμαστικό για να δουν και τους υπόλοιπους παίκτες.

Όπως όλα δείχνουν ο νεαρός άσος θα ενσωματωθεί και επίσημα με την ομάδα και θα βρίσκεται στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

«Τελευταίο δοκιμαστικό φιλικό για τους οπαδούς της ΑΕΚ, για εν ενεργεία ποδοσφαιριστές και μόνο, θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ στο κλειστό του Γέρακα.

Για δηλώσεις συμμετοχών στα τηλέφωνα και e mail: 6988698698, 6981698698, 6980 150673. Email: aekfutsal21@hotmail.com», αναφέρει η ανακοίνωση του «κιτρινόμαυρου» τμήματος.

Οι εγγραφές πάντως συνεχίζονται ενώ ήδη το ενδιαφέρον στις τάξεις των Ενωσιτών είναι έντονο.
Γιολάντα Ζύκα
AEK LIVE: Επιστρέφει ο Κουτσιλάς

Σχόλια