AEK LIVE: Μαυρίστε τους "δικούς μας"...‏

Mε αφορμή την αυριανή μέρα θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ δημοσίως ως απλός φίλαθλος της ΑΕΚ. Ανεξάρτητα από την προσωπική πολιτική μου θέση, καταγγέλλω με έντονη δυσφορία τους υποψήφιους βουλευτές που πατώντας πάνω στην αγάπη μας για την ομάδα κοιτάνε να επωφεληθούν με ύπουλο τρόπο.

Μπατίστα, Βούρος, Σακοράφα, Πάντζας και ίσως και άλλοι που δεν τους ξέρω εκμεταλλεύονται την καψούρα μας αυτές τις δύσκολες στιγμές προσπαθώντας να πάρουν επιπλέον ψήφους.

Η ΑΕΚ κύριοι, και η αγάπη μας για αυτήν δεν κοστολογείται. Ένας συνειδητοποιημένος πολίτης, ον έλλογο, δεν επιλέγει πολιτική ταυτότητα και δεν στηρίζει κόμματα και υποψήφιους ανάλογα με το προσωπικό του βόλεμα. Παίρνει θέση για αυτό που ο ίδιος θεωρεί σωστό και χρήσιμο συνολικά για την κοινωνία. Παλιά ήταν ο διορισμός στο Δημόσιο, τώρα που έκλεισε η στρόφιγγα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάτι λίγο λιγότερο ιερό από την εργασία και την επιβίωση, αλλά πάντως ιερό, όπως είναι η αγάπη μας για την ΑΕΚ.

Προτείνω σε όλους τους ΑΕΚτζήδες, ακόμη και αν αποφασίσουν να ψηφίσουν τα κόμματα των συγκεκριμένων υποψήφιων, αυτούς να τους μαυρίσουν αναφανδόν. Οι Μητρόπουλοι και οι Ανατολάκηδες ανήκουν στον Γαύρο όχι σε μας.


Χαράλαμπος-Καισαριανή, aek-live.gr

AEK LIVE: Μαυρίστε τους "δικούς μας"...

Σχόλια