AEK LIVE: Κυπελλούχος Ελλάδας η ΑΕΚΑΡΑ!

Τεράστια επιτυχία για το τμήμα Futsal της ΑΕΚ, που κατέκτησε στο Λουτράκι το Κύπελλο Ελλάδας!

Τα μικρά αετόπουλα, πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση, επιβλήθηκαν με 2-1 της Αθήνα 90' και έγραψαν τη δική τους Ιστορία στο ποδοσφαιρικό τμήμα Σάλας της Ένωσης.
Η νίκη ήρθε μετά από μεγάλη ανατροπή στα τελευταία δύο λεπτά του αγώνα.

Μείνετε συντονισμένοι στο aek-live.gr , που βρέθηκε στο Λουτράκι και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ.

AEK LIVE: Κυπελλούχος Ελλάδας η ΑΕΚΑΡΑ!
ΑΕΚΑΡΑ Κυπελλούχος Ελλάδος (pics)


Έναν πραγματικό άθλο πέτυχαν τα παλικαράκια της ΑΕΚ στη κατηγορία Juniors του Ποδοσφαίρου Σάλας κατακτώντας το κύπελλο Ελλάδας.

Οι μικροί άσοι της Ένωσης επικράτησαν σε έναν τελικό για γερές καρδιές της "Αθήνα '90" με σκορ 2-1... Δείτε τις φωτογραφίες που κατέγραψε ο φακός του AEK LIVE.
Ακολουθούν συγκλονιστικά βίντεο με τους απίστευτους πανηγυρισμούς.

Στο κλειστό του Λουτρακίου στήθηκε ένα μοναδικό κιτρινόμαυρο γλέντι.

Μείνετε συντονισμένοι...






































































Η Original Λιβαδειάς στέλνει τα συγχαρητήρια μέσο του aek-live.gr για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τους πιτσιρικάδες της ΑΕΚ.

http://aek-live.blogspot.com/2012/04/original_22.html

Το μήνυμα της Original Λιβαδειάς:


ΑΕΚΑΡΑ ΚΥΠΕΛΟ.ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ .ΑΔΕΡΦΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ .ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΟΥΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.ΑΕΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚΑΡΑ

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ


Συγχαρητήρια στα μικρά αστέρια μας και από την διοίκηση της ΑΕΚ


Η ομάδα Juriors των Ακαδημιών Σάλας της ΑΕΚ θριάμβευσε στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος που διεξήχθη στο Λουτράκι, κατακτώντας την πρώτη κούπα στην ιστορία του τμήματος. Οι μικροί ποδοσφαιριστές επικράτησαν στον μεγάλο τελικό με 2-1 της Αθήνας 90’, ξεδιπλώνοντας για μια ακόμη μια φορά το πλούσιο ταλέντο τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η διοίκηση της Α.Ε.Κ. συγχαίρει τους ανθρώπους των ακαδημιών ποδοσφαίρου σάλας που έχουν δουλέψει σκληρά, κάνοντας μας όλους περήφανους για αυτή την μεγάλη επιτυχία. Το τμήμα σάλας κατέκτησε την δεύτερη φετινή κούπα της ΑΕΚ σε ομαδικό επίπεδο, αφήνοντας ακόμα μεγαλύτερες υποσχέσεις για το μέλλον. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στους γονείς και σε όσους συνέβαλαν προκειμένου να φτάσουν οι ακαδημίες του «Δικεφάλου» στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΕΚ


"Φοράτε την φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο"
http://aek-live.blogspot.com/2012/04/pics_6956.html

Δακρύσαμε ακούγοντας από κοντά την ομιλία του προπονητή της ομάδας μας Σταύρου Μαυράκη με σφιγμένες γροθιές, μετά την λήξη του μεγάλου τελικού που έδωσε στην ΑΕΚΑΡΑ μας έναν ακόμη τίτλο σε ομαδικό άθλημα φέτος...

"Φοράτε την φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου και σήμερα συνεισφέρατε στο να γίνει η ΑΕΚ ακόμη μεγαλύτερη"

είπε στα παιδιά ο προπονητής Σταύρος Μαυράκη... Τα παιδιά ξέσπασαν σε ζητωκραυγές και άρχισαν να φωνάζουν δυνατά Ένωσις, Ένωσις...

Μοναδικές στιγμές κιτρινόμαυρου μεγαλείου...



Σχόλια