ΑΕΚ FUTSAL NEWS (ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ)


Απίστευτη επιτυχία για την ακαδημία ΑΕΚ Futsal. Τα Juniors και οι Παμπαίδες της ακαδημίας στην 1η τους συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδος, κατάφεραν το ακατόρθωτο. Μεγαλειώδη πρόκριση εκτός έδρας, μέσα σε μια έδρα και απέναντι σε έναν αντίπαλο με τεράστια ιστορία στις υποδομές εδώ και 15 χρόνια. Τα καμάρια μας κατάφεραν να αποκλείσουν ένα από τα 2 φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ


Τώρα θα γίνει μεγάλη εκδρομή στο Λουτράκι, το Σαββατοκύριακο του Θωμά, μια εβδομάδα μετά το Πάσχα προσδοκούμε την επ-Ανάσταση της δικής μας ΑΕΚ, της καρδιάς, του συναισθήματος της φανέλας. Τα πιτσιρίκια μας περιμένουν με ανυπομονησία να παίξουν για το Κύπελλο, έχοντας την συμπαράσταση των οπαδών μας. Νεότερα για την εκδρομή, τις επόμενες μέρες.


JUNIORS ΗΝΙΟΧΟΣ - ΑΕΚ 4-5 (18-3-2012) κανονική διάρκεια 4-4 , παράταση 4-5

Το 1ο ημίχρονο ήταν τραγικό, καθώς ήμασταν πίσω στο σκορ με 4-1. Η επική ανατροπή έγινε στο 2ο ημίχρονο. Σε ένα ματς που πρόσφερε στου πολυάριθμους θεατές απίθανες συγκινήσεις. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και στην παράταση να γίνει η μεγάλη ανατροπή για το 5-4. Μια νίκη-προκριση που δεν μπόρεσαν οι αντίπαλοι μας να την χωνέψουν.


Μετά το τέλος του αγώνα οι αντίπαλοι μας αναζήτησαν άλλους τρόπους, για να πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά, με ταυτοπροσωπίες αλλά τελικά αποτύχανε και εκεί οικτρά όπως και στον αγωνιστικό τομέα. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τα πανηγύρια και την τρέλα των πιτσιρικάδων μαζί με τους γονείς τους. Εξαιρετικό κοουτσάρισμα από τον προπονητή του τμήματος, Σταύρο Μαυρακη που παρουσιάζει έργω με μόλις 1 χρόνο δουλειάς.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει επίσης και στον προπονητή τερματοφυλάκων της Ακαδημίας Γιάννη Ξενάκη, για την συμβολή του στην μεγάλη βελτίωση των τερματοφυλάκων μας, σε όλα τα τμήματα της ακαδημίας. Για του λόγου το αληθές δείτε το βίντεο που ακολουθεί…


Σκόρερ της Ομάδας μας ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΣ (2), ΤΣΕΛΙΟΣ (1), ΘΕΟΔΩΡΟΥ (2)

ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΕΚ ΣΥΛΙΓΑΡΔΟΣ Κ., ΤΣΟΥΜΑΣ, ΖΑΜΠΑΚΑΣ, ΤΣΕΛΙΟΣ, ΜΑΥΡΑΚΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΒΑΓΕΝΑΣ, ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ, ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΣ, ΚΑΡΑΤΣΟΛΗΣ, ΣΥΛΙΓΑΡΔΟΣ Β., ΠΑΥΛΑΚΗΣ

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΗΝΙΟΧΟΣ - ΑΕΚ 4-6 κύπελλο (18-3-2012)


Απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε μέχρι στιγμής ούτε ισοπαλία, αήττητη, με μεγάλα ρεκόρ επιθετικά και αμυντικά, τους πατήσαμε στην κυριολεξία και αυτό το πάτημα φαίνεται ότι πόνεσε κάποιους, αφού και εδώ υπήρχαν αμφισβητήσεις για την καθαρότητα της συμμετοχής των παιχτών μας, χρησιμοποιώντας αστείες δικαιολογίες. Οι Παμπαίδες της ΑΕΚ έκαναν ένα επιβλητικό παιχνίδι, πήραν με άνεση την πρόκριση, επικρατώντας με 6-4.

Σκόρερ ΛΗΜΝΙΟΣ (2), ΤΡΙΑΝΤΗΣ (2), ΣΑΧΣΑΝΙΔΗΣ (1), DARVISI (1)

ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΕΚ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ, ΜΠΟΤΟΣ, ΤΡΙΑΝΤΗΣ, ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ, ΣΑΧΣΑΝΙΔΗΣ, ΧΑΝΙΩΤΗΣ, ΑΓΤΖΙΔΗΣ, ΠΑΤΕΛΑΚΗΣ, ΛΑΦΑΤΑΣ, ΛΗΜΝΙΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, DARVISI

Πάμε καλά όμως θέλουμε να γίνουμε πρώτη δύναμη. Αυτό θα γίνει μόνο με την μαζική συμμετοχή όλων των ενωσήτικων οικογενειών. Έχει ξεκινήσει καμπάνια για προσέλκυση αθλητών στις ακαδημίες ποδοσφαίρου σάλας. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε στιγμές από την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες ΑΕΚ futsal. Στο τέλος του βίντεο θα δείτε τα τηλ. που μπορείτε να πάρετε όποια πληροφορία θέλετε.

Σχόλια