ΑΕΚ FUTSAL NEWS (18-19-20/2/2012)



20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α' ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΛΑΣ 2011/2012

ΥΠΕΡΙΩΝ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ - ΑΕΚ 5-5

Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ ήθελε τη νίκη απέναντι στον Υπερίωνα για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α Εθνικής του ποδοσφαίρου σάλας. Μια δεύτερη αλήθεια είναι ότι όταν δύο λεπτά πριν τη λήξη είσαι μπροστά στο σκορ με 5-3, πρέπει να το πάρεις το ματσάκι. Δεν τα καταφέραμε. Δεν πειράζει. Μπορεί πλέον να μην έχουμε ελπίδες για είσοδο στα πλέι οφ, αφού έστω και αν ισοβαθμήσουμε με το Νέο Ικόνιο, οι «νερατζούρι» έχουν κερδίσει και τα δύο μεταξύ μας παιχνίδια, αλλά στην ουσία σώσαμε την χρονιά και τώρα χωρίς άγχος μπορούμε να βελτιώσουμε αρκετά σημεία στο παιχνίδι της ομάδας για να έχουμε τη νέα χρονιά περισσότερες ελπίδες για διάκριση.
Υπερίων – ΑΕΚ 5-5 (ημίχρονο 1-2): 4’ Τηλιγάδας (0-1), 15’ Πλιάκος (1-1), 17’ Σμυρλιάδης (1-2), 21’ Σμυρλιάδης (1-3), 22’ Αργύρης Σ. (2-3), 23’ Μπακάλης (2-4), 27’ Αλεξανδρόπουλος (2-5), 28’ Ράπτης (3-5), 38’ Σχισμένος (4-5), 39’ Σχισμένος (5-5).
ΥΠΕΡΙΩΝ: Μέξης, Κοκοτσάκης, Αργύρης Σ., Σχισμένος, Κακάβας, Αναστασίου, Καραγιώργος, Πλιάκος, Κανέλλος, Ράπτης, Αργύρης Β., Θεοδώρου.
ΑΕΚ: Ξενάκης, Μπακάλης, Ντέλος, Σμυρλιάδης, Τηλιγάδας, Μάρκου, Αλεξανδρόπουλος, Τόκας, Παύλου, Μωράλογλου, Λεστάκης, Σταυρινός.
Κίτρινες: Αναστασίου, Πλιάκος – Αλεξανδρόπουλος, Σμυρλιάδης, Ξενάκης, Μπακάλης. Κόκκινη: Σμυρλιάδης.

1ο Ημίχρονο


2ο Ημίχρονο


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ (1999 - 00) - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ

ΥΠΕΡΙΩΝ - Α.Ε.Κ 4 - 5

Μεγάλη πρόκριση για τους "Μεγάλους" της ακαδημίας μας, στους 8 του κυπέλλου. Πολύ καλή εμφάνιση από όλα τα παιδιά της ομάδας μας, στο κλειστό γήπεδο των Γλυκών Νερών, παρόλο που δεν έχουν την ανάλογη εξοικείωση με το κλειστό γήπεδο. Πλέον στους 8, περιμένουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ενός εκ των Δούκα η' Ηνίοχου για την πρόκριση μας στο Final 4, του Λουτρακίου, τέλη Απριλίου.

ΣΚΟΡΕΡ: ΑΓΤΖΙΔΗΣ (3), ΤΡΙΑΝΤΗΣ (2)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ, ΠΑΤΕΛΑΚΗΣ, ΛΑΦΑΤΑΣ, ΧΑΝΙΩΤΗΣ, ΑΓΤΖΙΔΗΣ, ΜΠΟΤΟΣ, ΤΡΙΑΝΤΗΣ, ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ, ΣΑΧΣΑΝΙΔΗΣ



ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ JUNIORS (2001-02)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ

ΥΠΕΡΙΩΝ - Α.Ε.Κ 1 - 8

Παιχνίδι που ήταν ντέρμπι για τα πρώτα 10' του αγώνα, μιας και μέχρι εκεί είχε καταφέρει η ομάδα του Υπερίωνα, να προηγηθεί στο σκορ. Από εκεί και έπειτα, πήρε μπροστά πάλι η μηχανή της ομάδας, και χάνοντας πολλές ευκαιρίες ακόμα και για 3πλασιο σκορ. Χρόνο συμμετοχής με καλή εμφάνιση πήραν όλοι οι ποδοσφαιριστές μας, και μαζί και την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου

ΣΚΟΡΕΡ: ΜΑΥΡΑΚΗΣ (2), ΤΣΕΛΙΟΣ (2), ΠΑΥΛΑΚΗΣ (2), ΖΑΜΠΑΚΑΣ (2)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: ΣΥΛΙΓΑΡΔΟΣ Κ. , ΠΑΥΛΑΚΗΣ, ΖΑΜΠΑΚΑΣ, ΤΣΟΥΜΑΣ, ΣΥΛΙΓΑΡΔΟΣ Β., ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΣ, ΜΑΥΡΑΚΗΣ, ΤΣΕΛΙΟΣ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ JUNIORS (2001-02) -

Α.Ε.Κ. - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 4 - 5

Το πολύ κακό 1ο ημίχρονο (1-5), και οι λάθος επιλογές στην άμυνα, μας στοίχησαν πολύ στο παιχνίδι. Εξαιρετικό 2ο ημίχρονο, σε όλες τις γραμμές, με πολλές χαμένες ευκαιρίες, παραλίγο να πάρουμε το ισόπαλο αποτέλεσμα. Κρατάμε τα πολλά θετικά στοιχεία του 2ου ημιχρόνου, και πρέπει να βελτιώσουμε, τις εμφανέστατες αδυναμίες μας του 1ου ημιχρόνου.

ΣΚΟΡΕΡ: ΝΤΟΥΚΑ ΝΤ. (2), ΖΑΜΠΑΚΑΣ (1), ΝΑΚΟΣ (1)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: ΣΥΛΙΓΑΡΔΟΣ Κ. , ΖΑΜΠΑΚΑΣ, ΤΣΟΥΜΑΣ, ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΣ, ΜΑΥΡΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΤΣΟΛΗΣ, ΝΤΟΥΚΑ ΝΤ., ΝΑΚΟΣ, ΤΑΡΟΥΣΙΑΣ, ΝΤΟΥΚΑ ΑΜ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PROJUNIORS (2003-04) -

Α.Ε.Κ. - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 4 - 4

Τεράστια ευκαιρία χάθηκε για μια μεγάλη νίκη από την ομάδα μας. Ενώ βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ, με 4-1, στο 2ο ημίχρονο, στα τελευταία 10', δηχθήκαμε την ισοφάριση, με 2 λάθη στην άμυνα, και από ένα σουτ απόκρουση από την σέντρα, που πήγε ψηλά στα δίχτυα της ομάδας μας. Μέχρι την στιγμή που προηγηθήκαμε με 4-1, όλα τα παιδιά έκαναν πολύ καλή εμφάνιση, με διαφορά η καλύτερη των τελευταίων αγώνων. Όμως κάπου εκεί, το γεγονός ότι πρέπει να παίρνουν χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά, έγιναν κάποια χαζά λάθη, και έτσι η ομάδα μας έχασε την δυνατότητα να πάρει ένα δύσκολο παιχνίδι. Προπόνηση, συνέπεια, αγωνιστικότητα, τα μυστικά για την βελτίωση της ομάδας στο μέλλον. Σκόρερ στην 2η συμμετοχή του με την ομάδα, ο νεαρός Βαγγέλης Παπαδάκης. Υπέροχο το 2ο προσωπικό γκολ, του Γιώργου Τιολη, με υπέροχο πλασέ στο Γ της αντίπαλης εστίας.

ΣΚΟΡΕΡ: ΤΙΟΛΗΣ (2), ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ (1), ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ (1)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ, ΖΑΜΠΑΚΑΣ, ΜΠΕΡΕΚΟΣ, ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ, ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΣ, ΤΙΟΛΗΣ, ΜΑΜΑΛΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ, ΛΥΓΔΑΣ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΝΙ (2005-06) - ΣΑΒΒΑΤΟ 18/2/12

Α.Ε.Κ. - PARADISE 4 - 0

Με συνοπτικές διαδικασίες, τελείωσε η ομάδα μας, ακόμα ένα παιχνίδι, που μόνο εύκολο δεν μπορούσε να χαρακτηριστεί. Πολύ καλή και επιβλητική εμφάνιση για μια ακόμη φορά.

Σκόρερ. ΧΑΤΖΗΡΟΔΙΤΗΣ (2), ΣΤΑΥΡΟΥ (2)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ, ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΡΟΔΙΤΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ, ΚΑΡΑΤΣΟΛΗΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΝΙ (2005-06) - ΚΥΡΙΑΚΗ 19/2/12

Α.Ε.Κ. - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 0 - 5

24 ώρες μετά την νίκη με το Paradise, η κούραση για τα πιτσιρίκια ήταν εμφανής, η εμφάνιση των μικρών μας ήταν απογοητευτική, είχαν όμως να αντιμετωπίσουν έναν πολύ καλό αντίπαλο. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε!

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ, ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΡΟΔΙΤΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΥ, ΚΑΡΑΤΣΟΛΗΣ, ΛΙΑΝΟΣ

Σχόλια