ΑΕΚ FUTSAL NEWS 20-21/11/2011


Α’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΑΛΑΣ 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΚ-ΥΠΕΡΙΩΝ 3-2

Ένα παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη στο κλειστό του Γέρακα και με την παρουσία αρκετών φιλάθλων, της ΑΕΚ, στις εξέδρες, και που ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους αφού προηγήθηκαν νωρίς στο 1ο ημίχρονο με γκολ του Πλιάκου και όχι του Κοκοτσάκη στον οποίο χρεώνουν το γκολ τα επίσημα στατιστικά. Στα πρώτα δευτερόλεπτα του β’ ημιχρόνου η Ένωση ισοφάρισε με γκολ του Μπακάλη! Στη συνέχεια το ματς ισορρόπησε και έγιναν πολλές φάσεις εκατέρωθεν στις δύο εστίες. Ο Υπερίωνας κατάφερε να προηγηθεί ξανά στο σκορ με γκολ του Συλιγνάκη, αλλά ο Τηλιγάδας βρήκε τρόπω να ισοφαρίσει σε 2-2 αυτή τη φορά. Η ΑΕΚ πέτυχε την ολική ανατροπή πετυχαίνοντας το 3ο της γκολ δύο λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης με δράστη τον… Σμυρλι-Γκολ!!!

ΑΕΚ – Υπερίων 3-2 (ημίχρονο 0-1): 19’ Κοκοτσάκης (0-1), 21’ Μπακάλης (1-1), 23’ Συλιγνάκης (1-2), 25’ Τηλιγάδας (2-2), 38’ Σμυρλιάδης (3-2).
ΑΕΚ: Ξενάκης, Ντέλος, Αλεξανδρόπουλος, Λεστάκης, Τόκας, Μπακάλης, Μάρκου, Τηλιγάδας, Γεράρδης, Σμυρλιάδης, Χατζηροδίτης, Σταυρινός.
ΥΠΕΡΙΩΝ: Μέξης, Κοκοτσάκης, Πλιάκος, Συλιγνάκης, Αργύρης Β., Κανέλλος, Σιόκας, Ράπτης, Αναστασίου, Κακάβας, Γκοτσίνας, Θεοδώρου.
Κίτρινες: Ντέλος – Αργύρης Β. Κόκκινη: Μπακάλης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ  (1999 - 00) - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ

Α.Ε.Κ. – ΗΝΙΟΧΟΣ 0-8

Όσοι εκπλήσσονται από την έκταση του σκορ ας αναλογιστούν ότι η ακαδημία της ΑΕΚ futsal βρίσκεται στη δεύτερη μόλις χρονιά λειτουργίας, κάτι που έχει σαν φυσικό επακόλουθο όταν οι Παμπαίδες μας αντιμετωπίζουν ομάδες που είναι πολλά χρόνια δουλευμένες με αυτοματισμούς που βγαίνουν φυσικά στις ομάδες που δουλεύουν για χρόνια με τα ίδια παιδιά, να είναι εμφανείς η διαφορά δυναμικότητας. Η ομάδα μας ακόμα θέλει πολύ δουλειά, πολύ προπόνηση και προσπάθεια, για να μπορέσει  να ανταγωνιστεί επάξια ομάδες  τέτοιου επιπέδου. Τα παιδιά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να απογοητευτούν. Μόνο μέσα από σκληρή προπόνηση θα μπορέσουν να φτάσουν σε ένα τέτοιο επίπεδο που θα μπορούν επάξια να αντιπροσωπεύουν την φανέλα  με τον Δικέφαλο Αετο. Νέος γύρος ξεκινά , και ελπίζουμε σε καλύτερες  εμφανίσεις και αποτελέσματα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: ΔΕΓΑΙΤΑΣ, ΠΑΤΕΛΑΚΗΣ, ΠΑΝΤΙΑΝΗΣ, ΧΑΝΙΩΤΗΣ, ΚΟΥΣΤΑΣ, ΛΑΦΑΤΑΣ, ΑΓΤΖΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΡΙΑΝΤΗΣ, ΜΠΟΤΟΣ,  ΜΩΡΑΙΤΑΚΗΣ, ΡΟΥΣΣΟΣ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  JUNIORS (2001-02) - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ

Α.Ε.Κ. – ΗΝΙΟΧΟΣ 0-6

Η μεγάλη προσωπική μου απογοήτευση, μιας και είμαι φανατικός οπαδός αυτού του τμήματος που με το σπαθί του μας έχει γεμίσει με προσδοκίες. Δεν πειράζει, δικαιούνται μια κακή εμφάνιση. Τα παιδιά θα στρωθούν και θα διορθώσουν ότι χρειάζεται και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο, μόνο έτσι θα μπορέσουν να διεκδικήσουν υψηλότερους στόχους στην συνέχεια  του πρωταθλήματος. Ταλέντο υπάρχει άφθονο, διάθεση από το τεχνικό τιμ υπάρχει, μόνο ας μου επιτραπεί σαν οπαδός αυτής της ομάδας να επισημάνω ότι ίσως κάπου χρειάζεται το «εγώ» να υποτάσσετε στο «εμείς», για να έρθουν καλύτερα αποτελέσματα, οι ομάδες κερδίζουν όχι οι μονάδες.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: ΣΥΛΙΓΑΡΔΟΣ Κ. , ΠΑΥΛΑΚΗΣ, ΖΑΜΠΑΚΑΣ, ΤΣΟΥΜΑΣ, ΣΥΛΙΓΑΡΔΟΣ Β.,  ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ, ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΣ, ΜΑΥΡΑΚΗΣ, ΒΑΓΕΝΑΣ.


ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  PROJUNIORS (2003-04) - PARADISE CLUB SOCCER TOURNAMENT

Α.Ε.Κ. - Α.Ε. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 2-4

Μαγική  εικόνα το σκορ. Τα προτζουνεράκια μας, έκαναν πράξη το «ΑΕΚ σημαίνει επίθεση», εγώ μέτρησα 10  χαμένα τετ α τετ. Τα παιδιά πρέπει να συνεχίσουν στην ίδια φιλοσοφία. Θα μάθουν από τα λάθη τους, θα βελτιωθούν αγωνιστικά, αγώνα με τον αγώνα, και θα είναι έτοιμοι όταν ερθει η στιγμή που θα αγωνιστούν στις επίσημες διοργανώσεις της ομαδας.

ΣΚΟΡΕΡ: ΖΑΜΠΑΚΑΣ,  ΓΚΡΕΚΗΣ

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:  ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ, ΖΑΜΠΑΚΑΣ, ΛΥΓΔΑΣ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΓΚΡΕΚΗΣ, ΦΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΜΠΟΛΑΣ, ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ, ΒΑΓΕΝΑΣ, ΤΣΑΛΙΑΓΚΟΣ, ΤΙΟΛΗΣ, ΟΡΦΑΝΑΚΟΣ, ΜΑΜΑΛΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ.



ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  ΜΙΝΙ (2005-06) - PARADISE CLUB SOCCER TOURNAMENT

Α.Ε.Κ. - Α.Ε. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 4-0

Επιβλητική εμφάνιση από τα πιτσιρίκια της ακαδημίας μας, με πολλές επιθετικές προσπάθειες, τέλειωσαν ευκολα το παιχνιδι, και χασανε ευκαιριες για ακομα μεγαλυτερο σκορ. Εδω και αν περισσευει το ταλεντο. Και ειμαστε ακομα στην αρχη, με μολις 2 μηνες προπονησης. Αξίζει τον κόπο να παρακολουθήσετε τον αγώνα στα βίντεο που ακλουθούν, από την κάμερα του aek-live. Σκεφτείτε ότι τα παιδάκια που βλέπεται, πριν 2 μήνες έμπαιναν στο γήπεδο και έπαιζαν με το χορτάρι!

Σκορερ.    ΧΑΤΖΗΡΟΔΙΤΗΣ (2),  ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (1),  ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑΣ (1)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ, ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΤΣΟΛΗΣ, ΛΙΑΝΟΣ, ΚΙΛΙΚΟΓΛΟΥ, ΚΑΛΚΑΒΟΥΡΑΣ, ΑΛΙΑΤΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, ΚΟΛΟΒΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΧΑΤΖΗΡΟΔΙΤΗΣ.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
AEK. PANTOU....OLA TA LEFTA TA PITSIRIKIA...zhthma na exoun 20 proponiseis sta podia tous...