AEK FUTSAL NEWS (5η αγωνιστική)


 5η αγωνιστική Α΄ Εθνική ΣΑΛΑΣ

ΑΙΑΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ – ΑΕΚ 1-2 
 
Σπάσαμε το ρόδι AEK και ξεκινάμε την μεγάλη αντεπίθεση. Αυτή την φορά μπήκαμε στον αγώνα αρκετά δυνατά και με καλές επιθετικές πρωτοβουλίες καταφέραμε να φέρουμε το ματς στα μέτρα μας και να πάρουμε προβάδισμα με 2-0, με γκολ του Τηλιγάδα στο 4’ και του Ντέλου στο 23’ της επανάληψης.

Στην συνέχεια αν και ο Αίαντας πίεζε, το μόνο που κατάφερε τελικά ήταν να μειώσει στο 29’ με γκολ που σημείωσε ο Μαλτέζος, κάπως έτσι φτάσαμε στην πρώτη μας νίκη στην διοργάνωση. 





Για την ΑΕΚ το τρίποντο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ήταν κομβικό, αφού μέχρι τώρα πήγαινε από ήττα σε ήττα, ας ελπίσουμε αυτό το αποτέλεσμα να αποβάλλει το άγχος, από παίκτες και τεχνικό τιμ, και η ομάδα του Δημήτρη Κουνταρδά να κοιτάξει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.


Αξίζει να σημειωθεί πως στις εξέδρες βρέθηκαν αρκετοί «κιτρινόμαυροι» οπαδοί , οι οποίοι δημιούργησαν εξαιρετικό κλίμα για άλλη μια φορά και με τα συνθήματα τους έδωσαν ώθηση στους παίκτες του Δημήτρη Κουνταρδά να βρουν τον παλιό τους καλό εαυτό. 

Στα αξιοσημείωτα,η παρουσία οπαδού από την Αυστραλία,ο οποίος εκπροσώπησε την Original Μελβούρνης και ήθελε να δει από κοντά τα παιδιά που αγωνίζονται με τον Δικέφαλο στο στήθος.





Η σύνθεση της ΑΕΚ: Ξενάκης, Ντέλος, Μπακάλης, Τηλιγάδας, Σμυρλιάδης, Αλεξανδρόπουλος, Μήτρου, Μάρκου, Γεράρδης, Τόκας, Σταυρινός, Λεστάκης






ΤΖΟΥΝΙΟΡ

ΑΕΚ - Γυπαετοί 3-0 α.α.

ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ

ΑΕΚ - Γυπαετοί 3-0 α.α.

Σχόλια