ΑΕΚ – ΚΑΡΑΜΠΟΥΚΣΠΟΡ 0-0 ~ Βελτιωμένη η ΑΕΚ, αλλά "κόλλησε" στο 0- 0


 


1.       Η ΑΕΚ αρχίζει να αποκτά «ταυτότητα» ως ομάδα. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει καταφέρει να περάσει τη δική του φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές.



2.       Θετικός στο ντεμπούτο του ο Έιντουρ Γκουντγιόνσεν, αλλά η ουσία είναι ότι το πρόβλημα στο σκοράρισμα χρίζει άμεσης λύσης για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.



3.       Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, έμεινε ανέπαφη η εστία της ομάδας, γεγονός που αποδεικνύει πόσο πολύ δουλεύει ο Χιμένεθ στην αμυντική τακτική, δημιουργώντας μια «δεμένη» ομάδα, η οποία δύσκολα θα δέχεται γκολ.



4.       Οι παίκτες της ΑΕΚ εφάρμοσαν σωστά το πρέσινγκ που τους ζητά επίμονα ο Ισπανός τεχνικός στις προπονήσεις, όπως και την κατοχή της μπάλας. Όμως έλειπε και πάλι η τελική πάσα και το καλό τελείωμα.



5.       Όλα δείχνουν ότι φέτος θα απολαύουμε μια ηγετική φυσιογνωμία στο χώρο του κέντρου. Αν δεν τον ξεπουλήσουν, ο Γρηγόρης Μάκος, είναι έτοιμος να κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Κόντρα στους Τούρκους, ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Κυρίαρχος στη μεσαία γραμμή, έτρεχε σε όλο το γήπεδο, μάρκαρε σωστά και έκοψε αρκετές επιθέσεις των αντιπάλων.



6.       Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος για τρίτο συνεχόμενο ματς κράτησε το μηδέν και όσες φορές χρειάστηκε ήταν εκεί.



7.       Ο νεαρός αριστερός μπακ, Νίκος Εγγλέζου, έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με το αγωνιστικό «θράσος» που διαθέτει, αλλά και την τεχνική του κατάρτιση. Αν καταφέρει να δυναμώσει περισσότερο, και αντέξει στην πίεση, θα αφήσει εποχή.

Σχόλια