Στις κηδείες και τις αυτοκτονίες δεν παίζεται




Όταν είσαι προπονητής επιπέδου Surer league και η ομάδα σου τρώει γκολ με αντεπίθεση στα τρία τέταρτα του γηπέδου, ΟΧΙ στις καθυστερήσεις του αγώνα όταν έχει περάσει μπροστά κι ο... τερματοφύλακας , ΟΥΤΕ από την Μπαρτσελόνα αλλά από την Κέρκυρα του Μπάμπη Τεννέ σε κανονική ροή αγώνα τότε απλά... παραιτείσαι από τύψεις και αίσθημα ευθύνης.


Η ΑΕΚ που όπως μας επιβεβαίωνε ο προϊστάμενος του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν έτοιμη να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, έπαιξε πρώτη αγωνιστική με δεξί μπακ τον... Γιάχιτς και αριστερό τον Καράμπελα. Ειδικοί αναλυτές μέτρησαν γύρω στις... 100 σέντρες του Καράμπελα, λουκούμι για τους αμυντικούς. Κι άλλες 50 έκανε ο φουκαράς ο Γιάχιτς που απλά δεν μπορεί.

Όμως όποιος τα βάζει με τα δύο αυτά παιδιά, είναι τουλάχιστον ηλίθιος όταν:

Ο πρόεδρος υπάλληλος των μετόχων και ο αποτυχημένος προπονητής, επιτυχημένος όμως στον ρόλο της «ασπίδας» των μετόχων έχουν δηλώσει ανερυθρίαστα πως η ΑΕΚ δεν χρειάζεται παίκτη στην θέση του Αραούχο.

Μπορεί να ρωτήσει κάποιος τον μεγιστάνα της προπονητικής, αυτός ο Ντάντομο πόσο χειρότερος είναι από τον Καράμπελα και δεν τον έβαλε ούτε στα τελευταία 20 λεπτά; Κι αν είναι τόσο χάλια γιατί τον πήραν με δική του εισήγηση;

Σχόλια