ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ


Ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 175 γκολ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην κανονική περίοδο της Α1 χάντμπολ των ανδρών.

Στο περσινό φάιναλ φορ του Κυπέλλου, ήταν αυτός που στα κρίσιμα σημεία βοήθησε την AEK να φτάσει στο τρόπαιο, πετυχαίνοντας σημαντικά τέρματα. Φέτος, συνέβαλλε τα μέγιστα, ώστε η Ένωση να μπει μέσα στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Χριστόφορος Μπακαούκας είναι μία από τις σημαντικότερες μονάδες του ελληνικού χάντμπολ και το αποδεικνύει το γεγονός ότι η περίοδος έκλεισε βρίσκοντας εαυτόν στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Κι όμως οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας και της εθνικής ομάδας κλείνουν τα μάτια. Ο πρώτος σκόρερ στην κανονική περίοδο της Α1 χάντμπολ των ανδρών, δεν είναι διεθνής και αυτό μοιάζει με σκάνδαλο.

Φαίνετε ότι κάποιοι κύκλοι του ελληνικού χάντμπολ, δεν μπορούν να συγχωρέσουν το Χριστόφορο που κατόρθωσε να ξεπεράσει 5-6 επαγγελματίες παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα, μιας και ο ίδιος αγωνίζεται 21 χρόνια και συνδυάζει την εργασία με το χάντμπολ.

Σχόλια

Ο χρήστης ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε…
Καλά η ομοσπονδία μας έχει ξεσκίσει σε πολλά θέματα φέτος..!Απο θέματα τιμωριών ως και θέματα διαιτησίας μας άλλαξε τα φώτα...!
Είναι πραγματικά τραγικό αυτό που συμβαίνει με τον Μπακαούκα..