Ανέκδοτα με παπάδες, διάκους και αρχιμανδρίτες

Η ήττα με 90-73 στο Ελληνικό από τον ΠΑΟΚ αναγκάζει την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ να ζει με το άγχος του υποβιβασμού.

Ο Μηνάς Γκέκος είχε χαρακτηρίσει αυτόν τον αγώνα... τελικό για την ΑΕΚ, αλλά ο κόσμος της για ακόμη μία φορά δεν της συμπαραστάθηκε, πλην της ORIGINAL που είχε εκπροσώπηση από 1.500 άτομα στις εξέδρες. Με την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε μπήκαμε πιο δυνατά στο ματς και προηγηθήκαμε με 7-3, αλλά στη συνέχεια φάνηκε η ανωτερότητα του ΠΑΟΚ.

Αλλά η μεγάλη μάζα των Αεκτζήδων αμφιβάλω αν θα έχει μάθει για το αποτέλεσμα του αγώνα, καθώς είναι απασχολημένη με Παπάδες, Τίγριδες, Πρίγκιπες και συλλαλητήρια χωρίς αιτήματα.
Γι’ αυτό και η «ΟΜΑΔΑ»(αθλητικό ένθετο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ») επικοινώνησε με τον Πέτρο Παππά, η απογοήτευση του οποίου ήταν έκδηλη: «Δυστυχώς διαπιστώνω πως κάποιοι θεωρούν ότι περιμένω να έχω οικονομικό όφελος από την ΑΕΚ και ότι οι προθέσεις μου είναι ιδιοτελείς. Θέλω λοιπόν να τονίσω ότι ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου να κερδίσω από την αγαπημένη ομάδα μου, ποτέ δεν την είδα σαν επιχείρηση. Ποτέ δεν πίστευα πως θα ακούσω ή θα διαβάσω κάποιους να λένε έμμεσα ή άμεσα ότι πάω να... κονομήσω από την ΑΕΚ».
Αφού κ. Παπά μου ποτέ δεν είδες την ΑΕΚ σαν επιχείρηση βγες δημόσια και δήλωσε ότι θα γίνουν προσπάθειες για την ανανέωση του συμβολαίου του Σκόκο. Στην περίπτωση που δεν γίνει κάτι τέτοιο ο Νάτσο θα μείνει στην ΑΕΚ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο που προβλέπει το συμβόλαιο του. Αυτή θα ήταν μια σουπερ Αεκτζίδικη, άρα και αντιεπιχειρηματική κίνηση. Επίσης να σου θυμίσω κ. Παπά μου ότι τα ερασιτεχνικά τμήματα της αγαπημένης μας ομάδας φυτοζωούν λόγο έλλειψης οικονομικών πόρων, εκεί να δεις κινήσεις ανιδιοτέλειας που μπορείς να κάνεις, όχι με την μορφή ελεημοσύνης (έχω φράγκα και βάζω τόσα στον λογαριασμό σωτηρίας που άνοιξαν οι φουκαράδες) αλλά αναλαμβάνοντας την ευθύνη με ότι αυτό συνεπάγετε.

Έτσι έχουν τα πράγματα, όλα τα άλλα είναι ανέκδοτα με παπάδες, διάκους και αρχιμανδρίτες.

Την ίδια ώρα ο άνθρωπος που διόρισε ο κ. Παπάς γενικό κουμανταδόρο στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ο κ. Αδαμίδης τόνισε στους παίκτες της ΑΕΚ: «Φοράτε την φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα και πρέπει να παίζετε και να κερδίζετε για αυτό τον κόσμο που σας στηρίζει. Αυτό να το καταλάβετε καλά». Και δεν βρέθηκε ούτε ένας ποδοσφαιριστής να τον κοιτάξει στα μάτια και να του πει ότι ο πρόεδρος της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα δεν βγάζει πωλητήριο στον καλύτερο ποδοσφαιριστή της, ούτε δέχεται οικονομικά ανταλλάγματα από την ΠΑΕ ολυμπιακός και την ΠΑΕ παναθηναϊκός.

Σχόλια