ΑΕΚ, ΑΕΚ, παίξε μπάλα ΑΕΚ

Κάπου ήταν φυσιολογικό να έρθει και μια εμφάνιση σαν την χθεσινή. Η ΑΕΚ ήταν αήττητη σε 8 παιχνίδια, δεύτερη στην ...ειδική βαθμολογία του δευτέρου γύρου και με καλή παρουσία στα περισσότερα παιχνίδια της. Χθες λοιπόν έκανε το... ρεπό της. Παρόλα αυτά η φανέλα και η ποιότητα του Τζιμπούρ καθάρισαν το παιχνίδι και όταν θα έχει ξεχαστεί η πολύ άσχημη εμφάνιση και οι αποδοκιμασίες του κόσμου, μόνο το πέταλο φώναζε συνέχεια ΑΕΚ παρά την άθλια μπάλα, οι τρεις βαθμοί θα είναι εδώ. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Χρειάζονται κι αυτές οι νίκες και η αλήθεια είναι πως φέτος μας είχαν λείψει.

@Στα αγωνιστικά το γκολ του Τζιμπούρ είναι σίγουρο πως άξιζε ένα εισιτήριο, ο Σάχα ήταν πάλι πιο σίγουρος και αυτό είναι καλό για την συνέχεια αλλά το καλό που μένει, εκτός από τους βαθμούς, είναι η εμφάνιση του Μάκου. Μετά από πολλά μέτρια παιχνίδια ο νεαρός αμυντικός μέσος έκανε μια εμφάνιση επιπέδου ΑΕΚ. Όχι σούπερ αλλά σίγουρα πολύ ελπιδοφόρα για το μέλλον. Η ΑΕΚ χρειάζεται στα τελευταία παιχνίδια και ιδίως στα πλέι οφ τον καλύτερο εαυτό όλων των παικτών της. Ο Μάκος είναι αλήθεια πως παρότι είναι καλό παιδί που δουλεύει πολύ δεν έχει δείξει μέχρι τώρα πως μπορεί να σταθεί σε επίπεδο ΑΕΚ. Δεν είναι αργά όμως. Ετσι κι αλλιώς ότι έγινε μέχρι τώρα έγινε. Πρέπει επιτέλους να πιστέψει στον εαυτό του και να δείξει τις δυνατότητες του που τις έχει δείξει και σε πολύ μικρότερο επίπεδο και με συμπαίκτες που σίγουρα δεν ήταν καλύτεροι από αυτούς που έχει στην ΑΕΚ έστω και σε μέτρια χρονιά. Το πρόβλημα του δεν είναι βασικά ποδοσφαιρικό και πρέπει μόνος του να το λύσει.

Αυτά ήταν τα καλά για μένα. Τα άσχημα ήταν όλα τα υπόλοιπα εκτός βέβαια από την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Μεγαλύτερο αρνητικό η αδυναμία που έδειξε για άλλη μία φορά στο να βγάλει μερικές σοβαρές αντεπιθέσεις και να πετύχει κάποια γκολ απέναντι σε μια ομάδα που είχε ανοιχτεί και που όπως φάνηκε και από το μοναδικό γκολ του αγώνα δεν ήταν σε καλή μέρα αμυντικά. Στα θετικά το ότι ήταν ίσως η πρώτη φορά σε παιχνίδι που η ΑΕΚ δεν κινδύνευσε σχεδόν καθόλου. Από το Καραϊσκάκη είχε αντίπαλος της ΑΕΚ να κάνει τόσο λίγες ευκαιρίες ενώ στον πρώτο γύρο μια τόσο ισχνή επιθετική παρουσία αντιπάλου θα έμοιαζε επιστημονική φαντασία. Δεν ήταν εικόνα ΑΕΚ αυτή σίγουρα αλλά τουλάχιστον φάνηκε η ομάδα να έχει το ένστικτο αυτοσυντήρησης που κι αυτό ακόμη έλειπε για μήνες. Τέλος πάντων. Δεν είναι να μιλάμε και πολύ, ούτε να κάνουμε ιδιαίτερες αναλύσεις για έναν τέτοιο αγώνα. Μακάρι να μην ξαναδούμε τέτοια ΑΕΚ.

Kώστας Κετσετζόγλου

Σχόλια

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΑΣ..ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ..ΑΕΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ..www.pagiprios.blogspot.com