Οι Νέοι έδειξαν τον δρόμο, 3-0 τον Παναθηναϊκό

Το πρώτο ντέρμπι της ημέρας, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, βρήκε νικήτρια την Ενωση. Για το πρωτάθλημα Νέων, η ομάδα του Μπλένταρ Κόλα συνέτριψε 3-0 το τριφύλλι, με πρωταγωνιστή τον Αμπτουραχμάνι!
Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, αλλά στην επανάληψη η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχοντας στη σύνθεση τους παίκτες όπως ο Κουτρουμάνος, ο Μανωλάς, ο Γκέντζογλου, ο Ρίκκα και ο Λαγός έβαλαν όλα τα τέρματα τους στην επανάληψη. Το σκορ άνοιξε ο Ρίκκα στο 63' για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Αμπντουραχμανί με δύο τέρματα (72΄ και 90').

Καλή η διαιτησία του Καραχρήστου από την Αθήνα, που έδειξε τη κίτρινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο στους Βλάχο, Φελέκη και Λαγό από την ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ, μετά και τη σημερινή νίκη της έφτασε τους εννιά βαθμούς σε πέντε παιχνίδια με τρεις νίκες και δύο ήττες στο Πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λίγκα.

Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ (Κόλα): Μοσχονάς, Κουτρουμάνος, Αχείμαστος, Μανωλάς (67' Πουρνός), Ζιάμπαρης (84' Σταματέας), Γκέντζογλου, Ρίκκα, Φροξυλιάς (60' Αμπντουραχμάνι), Νικόλτσης (73' Κεμαβόρ), Λαγός, Τσαμουρλίδης (70' Κλοναρίδης)

Παναθηναϊκός (Ρότσα): Ραντοβάνοβιτς, Βλάχος (77' Ταχμαζίδης), Λιόλιος, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης (86' Γεωργόπουλος), Λαγός, Μαυριάς (86' Μίχας), Ντάρλας, Δημούτσος (86' Αποστολόπουλος), Θέτσης, Φελέκης (71' Φουρλλινός)

Σχόλια