Η σιωπή είναι συνενοχή

Σε λίγες μέρες ξεκινά το χτίσιμο της νέας ποδοσφαιρικής ΑΕΚ. Επειδή όποιος αγαπά την ΑΕΚ οφείλει να προστατεύει την ομάδα και όχι κάποια η κάποιο πρόσωπο που πιστεύει, δικαίως η αδίκως ότι θα ωφελήσει την ΑΕΚ, θα ήθελα να εκφράσω την ανησυχία μου σχετικά με τον άνθρωπο που θα αναλάβει την προετοιμασία της νέας ΑΕΚ. Ελπίζω να επιτρέπετε!
Είναι γνωστό ότι ο σημερινός προϊστάμενος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΑΕΚ μισεί και θεωρεί εχθρό του όποιον δεν τον παραδέχεται σαν τον μεγαλύτερο προπονητή του κόσμου. Είναι δυνατόν, ο Σερβοέλληνας προπονητής στα 61 του, να σταματήσει να σκέφτεται έτσι. Σας διαβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα για κάτι τέτοιο.
Ο εν λόγο κύριος ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που ο εγωισμός δεν τους αφήνει ούτε να διανοηθούν πως μπορεί να έχουν κάπου άδικο. Όταν κάτι στραβώσει προσπαθούν πάντα να πείσουν την κοινή γνώμη ότι για κάθε πρόβλημα που δημιουργείται, ευθύνονται τα «φαντάσματα». Το πλέγμα των σχέσεων σε μια ποδοσφαιρική ομάδα είναι ένα πολύ μπερδεμένο σύστημα έτσι κι αλλιώς, στην ΑΕΚ τα πράγματα μπερδεύονται ακόμα περισσότερο επειδή κάποιος δεν μπορεί να δεχτεί ότι κανείς δεν ασχολείται μαζί του.

Όποιος στο όνομα του «καλού της ΑΕΚ» ανέχεται – καλύπτει – κρύβει αυτήν την αρρωστημένη νοοτροπία του 61χρονου Σερβοέλληνα , είναι συνένοχος για τις λάθος αποφάσεις, που με μαθηματική ακρίβεια θα παρθούν σχετικά με την ομάδα μας.

Δεν είναι δυνατό ο πιο ταλαντούχος πιτσιρικάς που έχουμε δει με τα ματάκια μας τα τελευταία χρόνια, ο Μιχάλης Παυλής, ξαφνικά να εξαφανίζετε από τον (παρά λίγο) προπονητή του Αστέρα Τρίπολης επειδή το παιδάκι έχει ως είδωλο τον ποδοσφαιριστή Ντέμη. Στο κάτω-κάτω, παικταράς ήταν ο Νικολαΐδης και απολύτως λογικό να θέλει να του μοιάσει, ποδοσφαιρικά, ο οποιοσδήποτε. Ούτε είναι για το καλό της ΑΕΚ να χάνετε ξαφνικά από το προσκήνιο η φετινή μεγάλη αποκάλυψη της νέας γενιάς ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης επειδή όπως είναι δικαίωμα του, έχει ανοίξει παρτίδες με το γραφείο μάνατζερ του κ. Νικολαΐδη. Και σίγουρα το γεγονός ότι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ πετυχημένος διευθυντής των ακαδημιών της ΑΕΚ, ο Τόνι Σαβέβσκι βρίσκετε αυτή την στιγμή στον «αέρα» μόνο και μόνο γιατί είναι επιλογή της εποχής Νικολαΐδη, είναι ενδεικτικό για να καταλάβει κάποιος πόσο καλό κάνει στην ΑΕΚ αυτή η περίεργη ανοχή στις προσωπικές εμμονές του πρίγκιψ.


Και μην νομίζει κανείς ότι παίρνω το μέρος του διοργανωτή συναυλιών Ντέμη Νικολαΐδη. Ανήκουν και οι δυο στην ίδια κατηγορία ανθρώπων, αγαπήθηκαν σαν Αεκτζήδες, μισήθηκαν σαν «επαγγελματίες» όπως ακριβώς τους άξιζε. Το μέρος της ΑΕΚ παίρνω που για άλλη μια φορά πάει περίπατο.


ΥΓ. Ζητώ συγνώμη, από όσους νομίζουν ότι μας έχουν
κάνει ήδη τόσο Αμερικανάκια, ώστε να πιστεύουν πως
όλα θα τα χάφτουμε χωρίς καν να ρωτάμε.

Σχόλια