AEK - Ατρόμητος 2 - 0






Δεν ξέρω πια είναι η γνώμη σας, έχω την εντύπωση πως η ΑΕΚ έκανε καλύτερη εμφάνιση απ' ότι με τη Σάλτσμπουργκ αλλά είχε λιγότερη ευστοχία, αυτός είναι ο λόγος που αγχωθήκαμε για να κερδίσουμε τον αξιόμαχο πράγματι Ατρόμητο. Είχαμε διαστήματα αρκετά καλής απόδοσης αλλά και εκνευριστικά κακές τελικές επιλογές, οι οποίες σε συνδυασμό κυρίως με τον έξοχο Μηχαηλίδη, που να με συμπαθάτε αλλά νομίζω είναι καλύτερος από τον Μορέτο, διατηρούσαν το μηδέν ως το 79'. Από κει και πέρα ο Μπλάνκο «καθάρισε» με δύο γκολ.

ΑΕΚ (Λορένσο Σέρα Φερέρ): Μάχο, Ράμος, Άλβες, Δέλλας, Αρουαμπαρένα, Ζήκος, Ενσαλίβα, Μπούρμπος (46' Μανού), Κονέ (46' Ριβάλντο), Μαντούκα (60' Παυλής), Μπλάνκο.

Ατρόμητος (Γκιγιέρμο Όγιος): Μιχαηλίδης, Γελαδάρης, Ιωάννου (85' Παγώνης), Λουτσιάνο, Ρέγες (81' Μπότσι Όγιος), Λαζανάς (62' Ρόβας), Σίριο, Ολιβέιρα, Κορακάκης, Μαρίνος, Ανατολάκης.


Στο δεύτερο μέρος, ο Λορένσο Σέρα Φερέρ, αποφάσισε να βάλει στον αγώνα τον Ριβάλντο προκειμένου να προσθέσει ποιότητα στο παιχνίδι της ΑΕΚ

Έστω και ανάποδα, ο Ανατολάκης κατάφερε να φορέσει έστω για μια φορά στη ζωή του, την φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου।

Γκολ! 1-0 η ΑΕΚ! Τετ α τετ του Ριβάλντο, απέκρουσε ο Μιχαηλίδης και η μπάλα κατέληξε στον Μπλάνκο, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία।


Στο 86` ο Μπλάνκο τελείωσε μια και καλή το παιχνίδι, σκοράροντας αυτή τη φορά με το κεφάλι, μετά από προσπάθεια του Μανού και γνωρίζοντας την αποθέωση από περίπου 25।000 φιλάθλους


Επί 79 λεπτά πλανιόταν στον ουρανό του Ολυμπιακού σταδίου η "κατάρα" των ισοπαλιών της ΑΕΚ στις τελευταίες τρεις πρεμιέρες του ελληνικού πρωταθλήματος.Ο Ισμαέλ Μπλάνκο, όμως, είχε διαφορετική άποψη

Σχόλια