Με… Μπλάνκο θα σβήσουμε τον Βάργκας

Για την απόκτηση του Ισμαέλ Μπλάνκο κινείται η ΑΕΚ και σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή έχει καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ στην Κολόν Σάντα Φε, όπου και αγωνίζεται ο 24χρονος επιθετικός. Ο εκλεκτός του Λορένσο Σέρα Φερέρ πέτυχε την περασμένη σεζόν 30 γκολ με τη φανέλα της Ολίμπο (αγωνιζόταν δανεικός) στη δεύτερη κατηγορία της πατρίδας του και βοήθησε την ομάδα του να εξασφαλίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Ο Μπλάνκο επέστρεψε στην Κολόν, με την οποία έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία, ωστόσο ο σύλλογος τού έχει βάλει πωλητήριο.

Ο μάνατζερ του Αργεντινού άσσου, ο Χουάν Μπέρος μίλησε στην «Sportday» για την εξέλιξη της υπόθεσης: «Πράγματι υπάρχει επίσημη πρόταση της ΑΕΚ για τον Ισμαέλ. Οι δύο ομάδες, η ΑΕΚ και η Κολόν, είναι σε επαφή. Υπάρχει ακόμα μια μικρή διαφορά στο οικονομικό, όμως τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά και πιστεύω πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα τελειώσει θετικά το θέμα».
Ακόμη, ο πρώτος σκόρερ της δεύτερης κατηγορίας της Αργεντινής, τόνισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να έρθει στην ΑΕΚ: «Έχω ενημερωθεί και από την Κολόν και από τον μάνατζέρ μου για το θέμα. Φυσικά, θα ήθελα πάρα πολύ να έρθω στην ΑΕΚ. Γνωρίζω ότι στην ΑΕΚ παίζουν ο Αρουαμπαρένα και ο Ριβάλντο και ότι έχει Ισπανό προπονητή, τον Σέρα Φερέρ, γεγονός που θα με βοηθήσει να μπω γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Η ΑΕΚ δεν έχει μιλήσει απευθείας μαζί μου, αλλά το ζήτημα το χειρίζεται ο μάνατζέρ μου και δεν έχω πρόβλημα».

Το μεγάλο «αγκάθι» της μεταγραφής είναι οι απαιτήσεις της Κολόν Σάντα Φε, καθώς ο πρόεδρος της ομάδας φέρεται να ζητάει περίπου 2 εκ. δολάρια, ενώ η ΑΕΚ προσφέρει 1,5: «Η τιμή του Μπλάνκο είναι κοντά στα 2 εκατ. δολάρια. Έχουμε και μία συμφέρουσα πρόταση από το Μεξικό (Νεκάξα). Οπότε, η ΑΕΚ θα πρέπει να βιαστεί στη διαπραγμάτευση, διότι θα πρέπει να δώσουμε μία απάντηση και στους Μεξικανούς. Θέλουμε περισσότερα από 1,5 εκατ. δολάρια»।

Πάρτε μια γεύση ΕΔΩ। Ανεβαίνει και στα κάγκελα το παλικάρι.



Έρχεται μια συνέντευξη ποταμός. Ένας άνθρωπος που ξέρει την ΑΕΚ όσο λίγοι, ο διευθυντής της εφημερίδας «ΕΝΩΣΗ» Κώστας Κετσετζόγλου μιλάει αποκλειστικά στο AEKBLOG για όλους και για όλα. Μείνετε συντονισμένοι.

Σχόλια