Ολυμπιακός: η απόλυτη κατάντια του Ελληνικού ποδοσφαίρου



Μετά την απομάκρυνση του Σπυρόπουλου από τον Cosmote TV επειδή δεν ήταν αρεστός στην Φαταουλική Οργάνωση, είναι εμφανές το άγχος που έχουν οι εναπομείναντες τηλεοπτικοί σχολιαστές. Ο φουκαράς ο Παλομπαρίνι μέχρι και τα άουτ τα έβλεπε για γκολ. Επίσης θα ήθελα να πω στον συμπαθέστατο Αντρέα ότι η φράση: «τρέχει για να πιέσει ο Καρντόσο» κρύβει περισσότερο ψέμα και από το «λεφτά υπάρχουν».

Στο αγωνιστικό είχαμε ακόμα ένα ρεσιτάλ του Μπέντο. Αποκορύφωμα η κίνηση που καθήλωσε την ποδοσφαιρική Ευρώπη, όταν έβαλε τον Ανδρούτσο για να μαζέψει τη μεσαία γραμμή.

Απόλυτη κατάντια και ενδεικτικό της ψυχολογικής παρακμής που έχουν περιέλθει, όσοι γαύροι προτίμησαν, αντί να αλλάξουν κανάλι και να δουν καμιά ταινία να ξεχάσουν τη ντροπή τους… να πανηγυρίσουν κιόλας την ισοφάριση με τον Άρη της Β’ Εθνικής των 10 παικτών στο 80 με 100-0 διαιτησία. Κατάντια. Θεούλης ο διαιτητής. Κορυφαία του στιγμή το ανύπαρκτο φάουλ στο έκτο από τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων, δώρο στο Μιλιβόγεβιτς μήπως και πετύχει το αποχαιρετιστήριο γκολ λίγο πριν ξεπουληθεί από το επιτελείο του Φαταούλ.


Προτείνω στον περήφανο λαό της Φαταουλικής Οργάνωσης να διοργανώσει τελετή υποδοχής στους θριαμβευτές της Θεσσαλονίκης στη λαχαναγορά του Ρέντη.

Σχόλια