Πόσους παίχτες έχει ο «γαύρος» από τις ακαδημίες του;

Λένε ότι ο Ολυμπιακός έχει ρίξει μεγάλο βάρος τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες του… έτσι λένε. Ακούγονται θριαμβευτικά σχόλια για τις ενέργειες της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε αυτόν τον τομέα… έτσι ακούγεται.

Λένε ότι τα αποτελέσματα της δουλειάς που κάνουν, φαίνονται στις δύο συνεχείς παρουσίες της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού στο Next Gen Series πέρυσι και στο Τσάμπιονς Λινγκ Νέων φέτος… έτσι λένε.

Τι λέω εγώ; Ότι γενικός αρχηγός της ακαδημίας του Ολυμπιακού είναι ο Γρηγόρης Γεωργάτος. Ποια είναι η εμπειρία και κυρίως ποια είναι η επιστημονική κατάρτιση του Γρήγορη, για να βρίσκεται σε αυτή τη θέση; Το να κατασκευάσεις μια καλή ομάδα νεαρών, μέσα από μια διαδικασία επιλογών παιδιών που ξεχωρίζουν είναι κάτι που μπορεί να το κάνει και ο μπάρμπα Θύμιος από το Αιγάλεω, το να δημιουργήσεις όμως ένα φυτώριο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που θα εξελίσσονται σε ολοκληρωμένες αθλητικές προσωπικότητες είναι κάτι που ξεφεύγει από τη λογική του: «παικταρά μου, πάρτους μόνος σου». Και φυσικά περιμένουμε να δούμε πόσους ποδοσφαιριστές δικής του παραγωγής θα έχει στο μέλλον ο Ολυμπιακός στην εντεκάδα του, προς το παρόν δεν έχει κανέναν.

Σχόλια