Έχουν προσωπικότητα οι παπαγάλοι;


Βρε καλώς τα, τα καλά τα παιδιά της Καθεστωτικής Μιντιοκρατίας. Όπως θα έχετε αντιληφθεί το τροπάριο άλλαξε. Τώρα πια, δεν είναι ρεαλιστικό να κρίνεται η σημερινή ομάδα της ΑΕΚ με κριτήρια Σούπερ Λίγκας.

Τώρα το υλικό έγινε μιας χρήσης και δεν μπορεί να σταθεί πουθενά αλλού πλην της Γ Εθνικής. Τώρα, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα και οι κακές εμφανίσεις και οι ισοπαλίες, γιατί όχι και οι ήττες. Ξαφνικά καταλάβαμε ότι η σημερινή ποιότητα της ΑΕΚ δεν είναι και τόσο πάνω από τα στάνταρ της Γ Εθνικής.

Τώρα το σούπερ ταλαντούχο ρόστερ μετατράπηκε σε κάτι παλιόπαιδα που νομίζουν ότι έπιασαν τον παππά από τα @@ επειδή ήρθαν στην ΑΕΚ. Ξαφνικά οι πιο πολλοί, δεν κάνουν για την ΑΕΚ και παρουσιάζονται σαν κάτι πιτσιρικάδες που έχουν το νου τους σε καμία γκόμενα, στα κλαμπ και στις καφετέριες. Όμως, δεν χρειάζονται φωνές, ούτε αναθέματα, ούτε σπασμωδικές αντιδράσεις, ούτε να αισθανόμαστε ντροπή για τα ντέρμπι με τους Ηρόδοτους.

Τώρα ανακαλύψαμε ότι ο Ντακόλ δεν μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω από τον βασικό επιθετικό της Καλλιθέας. Τώρα καταλάβαμε ότι ο Σταθάκης δεν είναι ο νέος Παπασταθόπουλος. Και τώρα ανακοινώνουμε στο λαό της ΑΕΚ, ότι το 90% από το σημερινό ρόστερ δεν θα περνούσε ούτε έξω από τα αποδυτήρια μιας κανονικής ΑΕΚ, γιατί δεν έχουν ούτε την κλάση, ούτε την προσωπικότητα.

Να δω εγώ την δικιά σας προσωπικότητα, αγαπημένα μου παπαγαλάκια, όταν μετά από κάνα δύο καλά αποτελέσματα και εμφανίσεις, θα σας «παραγγείλουν» ύμνους.

Σχόλια