Τι ετοιμάζει ο Νίκος Νοτιάς στα Σπάτα;



Περίεργη κινητικότητα στα Μεσόγεια, στην περιοχή που υπάρχει το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ έπιασαν τα ραντάρ της εκπομπής «τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα» του AEK LIVE RADIO

Από το καλοκαίρι τα «τσακάλια» της εκπομπής, «τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμά», έχουν καταγράψει κινήσεις ανθρώπων που εκπροσωπούν τον Νίκο Νοτιά στην Ελλάδα, με κατεύθυνση την αγορά εκτάσεων που συνορεύουν με το προπονητικό κέντρο που ήδη υπάρχει στην περιοχή.

Παίζει ο στίβος της ΑΕΚ να βρει χώρο;

Αυτό από μόνο του δείχνει ότι κάθε άλλο παρά απογοητευμένος είναι από την επένδυση του ο ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας. Το ενδιαφέρον όμως που προκύπτει από την έρευνα των «τσακαλιών» μας είναι πως στα σχέδια της επέκτασης του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα προβλέπεται και ένα γήπεδο με κουλουάρ. Με δεδομένο ότι κάτι τέτοιο κάθε άλλο παρά απαραίτητο είναι για μια ποδοσφαιρική ομάδα, ακούγεται ότι αυτό προορίζεται για την ομάδα στίβου της ΑΕΚ.
Σίγουρα αυτό στο πρώτο άκουσμα ακούγεται θετικό, με μια δεύτερη σκέψη όμως προκύπτουν κάποια ερωτήματα: θα υπάρχουν και οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις που είναι απαραίτητες για την φιλοξενία μιας ομάδας στίβου; Όλα αυτά θα προσφέρονται από τον κ. Νοτιά αφιλοκερδώς; Αν όχι, ποιό θα είναι το τίμημα και πώς θα μπορέσει να καλυφθεί από ένα τμήμα με μηδενικούς οικονομικούς πόρους; Θα είναι ένα είδος ανταλλάγματος για κάτι άλλο;

Η εξαφάνιση, η επίθεση και το… χάος

Από κει και πέρα, μιας και πιάσαμε τον κ. Νοτιά, θα πρέπει να πούμε ότι μετά την δημόσια εμφάνιση του δίπλα στον Μελισσανίδη, στην παρουσίαση της Αγιά Σοφιάς, με κονκάρδα είμαι μέσα, εξαφανίστηκε. Ειλικρινά δεν ξέρουμε αν η επίθεση που δέχτηκε ο Νίκος Νοτιάς το τελευταίο διάστημα από γνωστά κέντρα με αφορμή την απουσία του από την τελευταία ΓΣ, έχει να κάνει με την παραπάνω δραστηριότητα του. Φυσικά εμείς θα είμαστε η τελευταίοι που θα αθωώσουν τον Χιώτη εφοπλιστή για τις τεράστιες ευθύνες που έχει απέναντι στην ΑΕΚ, όμως από αυτό το γεγονός μέχρι τις ανακρίβειες που ακούσαμε την επόμενη της τελευταίας Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ υπάρχει χάος.

Αναθερμαίνονται οι σχέσεις Νοτιά-Οικονομόπουλου;

Μια άλλη σημαντική παράμετρος στην υπόθεση, είναι αυτή που ενδεχομένως να συνδέει τον κ. Νοτιά με τον κ. Οικονομόπουλο. Τα «τσακάλια» της εκπομπής μας, μας υπενθυμίζουν ότι ο γνωστός δικηγόρος ήταν εκείνος που είχε αναλάβει τα διαδικαστικά, σχετικά με τα συμβόλαια της «ΜΕΣΟΓΑΙΑ ΑΕ» για τις εκτάσεις στα Σπάτα. Μάλιστα από τότε οι σχέσεις τον δυο ανδρών είχαν ψυχρανθεί μιας και ο κ. Νοτιάς θεώρησε ότι το τίμημα που πλήρωσε για τις υπηρεσίες του κ. Οικονομόπουλου ήταν υπέρογκες. Λέτε όμως με φόντο έναν ψυχρό επιχειρηματικό πόλεμο, που φαίνεται να διεξάγεται στη «καμπούρα» της ΑΕΚ, να έχουμε καμιά επανασύνδεση τον δυο ανδρών; Λέτε τα έργα που φωτογραφίζουν το τμήμα στίβου να έχουν να κάνουν με κάποια κίνηση που θα γίνει εντός της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ; Σας υπενθυμίζουμε ότι στην τελευταία ΓΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ που ο κ, Οικονομόπουλος είχε ζητήσει να αναβληθεί, ο Νίκος Νοτιάς, αν και τον περίμεναν δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Το θέμα αναδείχτηκε στην εκπομπή «Τα Κουρέλια Τραγουδάνε Ακόμα» με τον Δημήτρη Καβαλαγιό και τον Παναγιώτη Αλιατά, κάθε Τετάρτη 9 με 11μμ. στο AEK-LIVE Radio.

Κουρέλια Report Team
kourelialive@gmail.com

Σχόλια