Αυτός είναι ο νέος νομικός σύμβουλος της ΑΕΚ




Όπως φαίνεται ο επί σειρά ετών νομικός σύμβουλος της ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου θα ολοκληρώσει τον κύκλο της παρουσίας του στην ΑΕΚ, μετά το πέρας της τελευταίας του αποστολής, που δεν είναι άλλη από την νομική υπόσταση της εν εξελίξει εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αυτός που θα κληθεί να καλύψει το κενό του κ. Γρηγορίου, είναι ο μόλις 34 ετών, Αθηναίος δικηγόρος, Κίμων Ευαγγελάτος.

Το αξιοσημείωτο για τον κ. Ευαγγελάτο είναι ότι υπήρξε ο ίδιος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής καθώς την προηγούμενη δεκαετία έχει αγωνιστή σε Απόλλωνα, Ατρόμητο, Βύζαντα, Εθνικό Αστέρα, Ιωνικό, αλλά και στο πρωτάθλημα της Κύπρου.


Ο Κίμων Ευαγγελάτος στο Sport3.gr από Sport3gr

Ο κ. Ευαγγελάτος ήταν από τους πρώτους που είχε εκφράσει απαισιοδοξία για τις πιθανότητες που είχε η ΑΕΚ να δικαιωθεί στον «αγώνα» της να αποδείξει πως ο αγώνας με τον Πανθρακικό στις τελευταίες αγωνιστικές του προηγούμενου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, θα μπορούσε να ολοκληρωθεί κανονικά.  


Όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, στις εξέδρες των επισήμων, μπορεί να τον είδαν χωρίς να ξέρουν ποιος είναι. Ήταν ο κύριος που καθόταν δίπλα στον άμεσο συνεργάτη του κ. Μελισσανίδη, Βαγγέλη Ασλανίδη.

Μάλιστα άνθρωποι που εμπιστευόμαστε απόλυτα μας ενημέρωσαν ότι Μελισσανίδης, Ασλανίδης και Ευαγγελάτος έφαγαν μαζί το βράδυ της Κυριακής, σε εστιατόριο της Γλυφάδας.

Σχόλια