Ελλάδα: η πατρίδα των αθώων!



Για προσέξτε κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Οι άνθρωποι της εξουσίας έχουν λάβει εντολή εδώ και καιρό να βρουν έναν τρόπο για να τη βγάλουν «καθαρή» οι φίλοι τους που φαίνονται να είναι μπλεγμένοι στην υπόθεση των στημένων αγώνων.

Ο τρόπος που βρήκαν είναι ο εξής: να δρομολογηθούν οι νομικές διαδικασίες με τέτοιο τρόπο ώστε να μην ληφθούν από το δικαστήριο υπ' όψιν οι απομαγνητοφωνήσεις. Το νομικό πλαίσιο για να δρομολογηθεί μια τέτοια εξέλιξη υπάρχει.

Προσέξτε τώρα τι μπορεί να σημαίνει αυτό: το ιδανικό δεδικασμένο για τα υπόδικα μέλη της χρυσής αυγής που το βασικό μέρος της δικογραφίας τους στηρίζεται στις απομαγνητοφωνήσεις της ΕΥΠ.

Κάποιοι λένε ότι αυτός είναι ένας λόγος που υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης έχουν τρελαθεί και ψάχνουν εναλλακτικές λύσεις για να εξυπηρετήσουν τους «φίλους» τους.

Εγώ πάλι δεν πιστεύω ότι η εξουσία έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αν τα πράγματα εξελιχθούν όπως τα περιγράφω παραπάνω. Άλλωστε, όπως λένε κάποιες κακές γλώσσες, υπάρχουν πρόσωπα, ομάδες και καταστάσεις, που συνδέουν τις δύο υποθέσεις. Πέρα από αυτό νομίζω ότι η κυβέρνηση αυτό που ήθελε να πετύχει το πέτυχε. Εννοώ την εκλογική συρρίκνωση της χρυσής αυγής, ώστε οι οικογενειάρχες που είχαν βρει την θαλπωρή στην προστατευτική αγκαλιά σωματέμπορων, νονών της νύχτας, και εμπόρων όπλων, να επιστρέψουν στο μεγάλο μαντρί της παραδοσιακής δεξιάς παράταξης.

Κουρέλια Report Team

Το θέμα παρουσιάστηκε στην εκπομπή: «Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα» με τον Δημήτρη Καβαλαγιό και τον Παναγιώτη Αλιατά. Κάθε Τετάρτη 9 με 11 μ.μ. στον ελεύθερο διαδικτυακό αέρα του AEK-LIVE Radio!


Σχόλια