Το «επενδυτές» είναι καλλιτεχνικό ψευδώνυμο!


 
Όσο οι οπαδοί της ΑΕΚ θα αγανακτούν μόνο όταν βιώνουν τις καταστροφικές συνέπειες και όχι για την διαμορφωμένη κατάσταση που τις γεννά και όσο κοινωνικά ξεπερασμένη και ιδεολογικά ανιστόρητη στρατηγική της ΑΕΚ εταιρείας και «όχημα επιχειρηματικής δράσης» των μεγαλομετόχων ιδιοκτητών, τόσο θα μένουν εγκλωβισμένοι στην ψευδεπίγραφη αντιπαράθεση με διοικήσεις και μεγαλομετόχους, του στυλ: «φύγε εσύ, έλα εσύ».

 

Οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν θα είναι σε θέση να οργανώσουν την αντίδραση τους απέναντι στην επίθεση που θα δεχτεί η νοημοσύνη τους το επόμενο διάστημα, θα παραμείνουν μακριά από τους φυσικούς τους συμμάχους, που μπορεί να βρίσκονται στην απέναντι κερκίδα, που κι αυτοί βλέπουν τα όνειρα που έχουν για την αγαπημένη τους ομάδα να τσακίζονται.

 

Θα δυναμώνουν οι αυταπάτες ότι με εναλλαγές ιδιοκτητών, με τους ίδιους παλιούς καλοπληρωμένους διοικητικούς υπαλλήλους ή ακόμα και με καινούργιους ή ακόμα και με κάπως διαφορετική διαχείριση, μπορούν να δοθούν λύσεις μέσα στο σάπιο κατεστημένο που καλείται να επιβιώσει, να πρωταγωνιστήσει η ΑΕΚ των ονείρων μας, η ΑΕΚ του λαού της, η ΑΕΚ του αθλητισμού σε τελική ανάλυση.

 

Χωρίς σύγκρουση με τους κερδοσκόπους, πως θα δοθούν λύσεις στα προβλήματα που γεννάνε οι κερδοσκόποι; Αν δυσκολεύεστε να διακρίνετε τους κερδοσκόπους είναι γιατί ποτέ δεν παρουσιάζονται με την ρεαλιστική τους ονομασία, συνήθως χρησιμοποιούν το καλλιτεχνικό τους ψευδώνυμο: «επενδυτές»!

 

Ως πότε όμως σαν οπαδοί θα διαλέγουμε επενδυτές. Σας θυμίζω ότι αυτός ο δρόμος, ο δρόμος των επενδυτών οδήγησε την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου, την ΑΕΚ, στη Γ' Εθνική!

Σχόλια