Η προβολή μιας εικονικής πραγματικότητας


Ποιο είναι το ιδανικό «μοντέλο» στο περιβάλλον του Ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου; Ποια είναι ρε παιδιά η πιο πετυχημένη ποδοσφαιρική εταιρεία στην Ελλάδα σήμερα;

Είναι το δημιούργημα του μεγαλοεφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη: μια ποδοσφαιρική εταιρεία που κατέκτησε τους πέντε από τους έξι εγχώριους τίτλους που διεκδίκησε, πήρε το δεύτερο διαδοχικό νταμπλ που όμως πανηγυρίστηκε από τους παίκτες περιφέροντας το κύπελλο μπροστά σε άδεια καθίσματα! Είναι η ποδοσφαιρική εταιρεία που οι οπαδοί της ομώνυμης ομάδας αποδοκίμασαν μαζικά τον μεγαλοεφοπλιστή πρόεδρο στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
 Ελπίζω και εύχομαι όλη αυτή η «επιτυχημένη ομορφιά» να μην είναι αυτό που ονειρεύονται κάποιοι αδελφοί μας οπαδοί της ΑΕΚ για την αγαπημένη μας ομάδα! Προσέξτε αγαπημένοι μου οπαδοί της ΑΕΚ, γιατί η προβολή μιας εικονικής πραγματικότητας είναι υποχρεωτική για να μπορέσει να καρπίσει το κάλεσμα στην υποταγή. Το περίφημο «φως στο τούνελ» για το οποίο μιλάνε τα γνωστά κέντρα είναι διαχρονικό εργαλείο για να μπορέσει η εκάστοτε εξουσία να εξασφαλίσει αν όχι συναίνεση, τουλάχιστον ανοχή. Καθώς πραγματικό φως δεν υπάρχει έστω στο βάθος της Γ’ Εθνικής, το βάρος πέφτει στην περίφημη πραγματικότητα. Όχι αυτήν της όλο και πιο έντονης υποτίμησης της νοημοσύνης, αλλά στα γιατροσόφια - ασπιρίνες που καλλιεργούν την αίσθηση ότι η γάγγραινα δεν υπάρχει. Έλα μου όμως που υπάρχει και ένας – ένας που μας λέγατε ότι είναι ενθουσιασμένος από την «προοπτική και το όραμα» πηδάνε από το τρένο της Γ’ Εθνικής!

 http://www.aek-live.gr/2013/05/blog-post_18.html

Σχόλια