Tο ζήτημα της ενημέρωσης του λαού της ΑΕΚ


Πονεμένη ιστορία το ζήτημα της ενημέρωσης του λαού της ΑΕΚ. Η λύση όμως στο πρόβλημα της ενημέρωσης είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τη λύση που απαιτείται για το σύνολο των προβλημάτων του ποδοσφαίρου. Για να φύγουν απ' τη μέση οι μηχανισμοί εκμετάλλευσης του ποδοσφαίρου και επιβολής των ιδεών τους, απαιτείται ΚΑΘΑΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ. Καμιά συμπάθεια για τα προβλήματα των εκμεταλλευτών της ΑΕΚ. Αλήθεια έχουν αναρωτηθεί αυτοί που «βάζουν πλάτη» κάνοντας διαδηλώσεις συμπαράστασης στο δικαίωμα της παρανομίας των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, έξω από την εφορία γιατί αποθεώνονται από την Καθεστωτική Μιντιοκρατία, ενώ λίγα χρόνια πριν έσταζαν χολή για εσάς, παρουσιάζοντας σας λίγο – πολύ σαν την καταστροφή της ΑΕΚ;

Τροφή για σκέψη αγαπημένα μου αδέλφια. Για όλους όσους στο όνομα της ΑΕΚ υπερασπίζεστε την απροκάλυπτη και αγωνιώδης προσπάθεια πολιτικών και αθλητικών «ταγών» να καταστρατηγήσουν αλλεπάλληλα κάθε έννοια ισονομίας, «κουρελιάζοντας» κάθε νόμο και διάταξη που οι ΙΔΙΟΙ ΘΕΣΠΙΣΑΝ. Αυτοί προσπαθούν να προσδώσουν νομιμοφάνεια και κύρος στο υπό κατάρρευση εμπορευματοποιημένο ποδόσφαιρο και εσείς με την παρουσία σας έξω από εφορίες και γραφεία τους δίνεται το δικαίωμα να διαδίδουν ότι μας κάνουν και χάρη, ενώ το μοναδικό τους κίνητρο, ο μοναδικός τους στόχος είναι να συνεχίσει το (κατ' αυτούς) «προϊόν» ΑΕΚ, να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εκμεταλλευτών του.

Δε θυμάμαι καμία ομάδα οπαδών της ΑΕΚ να διεκδικούν το δικαίωμα, για παράδειγμα, των πραγματικά ερασιτεχνικών τμημάτων της ΑΕΚ να ζήσουν, άρα να έχουν πλήρη επιδότηση. Το δικαίωμα τους να έχουν δωρεάν και χωρίς καμία έκπτωση στη διάθεσή των παιδιών τους ότι χρειάζονται για να αθληθούν με την φανέλα της ΑΕΚ σε όποιο άθλημα τους ταιριάζει. Μην μου πείτε ότι δεν υπάρχουν λεφτά για τέτοια πράγματα. Την ώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές οι κατασκευαστές δρόμων αξιώνουν οι επιδοτήσεις του ΕΣΠΑ να κατευθυνθούν σ' αυτούς.


AEK LIVE: Θεέ μου… Καλημέρα! (Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012)

Σχόλια