AEK LIVE: Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους


Τα πράγματα έχουν αρχίσει να ζορίζουν. Τώρα πια, οταν μιλάμε για ΑΕΚ, είμαστε σε θέση μάχης, ιδιαίτερα στα εμπορευματοποιημένα αθλήματα με "αιχμή του δόρατος" το ποδόσφαιρο.

Αγωνιζόμαστε για την ΑΕΚ.

Είναι αναγκασμένοι να καταπιούν την ΑΕΚ και δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να την καταπιούν παρά μονάχα ολόκληρη, μαζί με τ' αγκάθια.

Έτσι για να δούμε πόσο μάγκες είναι.

Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Από τη στιγμή που σαν λαός της ΑΕΚ, διαχειριζόμαστε αυτήν την κρίση στην ομάδα μας, μ' αυτόν τον τρόπο κι αυτές τις διαδικασίες, το αποτέλεσμα θα είναι εις βάρος μας.

Εις βάρος του συλλόγου μας.

Τίποτε καλό δεν πρόκειται να προκύψει από επιθέσεις στον Φουρτάδο.

Τίποτα καλό δεν πρόκειται να προκύψει από διοικήσεις πρωτοδικείου, που θα έχουν στόχο να βρουν άλλους καλούς εκμεταλλευτές της ΑΕΚ, γιατί αυτοί που είχαμε μέχρι τώρα ήταν κακοί.

Μιας και κοντεύω τα 40 δεν διαπραγματεύομαι το θέμα της αλήθειας. Δηλαδή της προσωπικής μου αλήθειας. Αυτό που θέλω να πω το λέω κι ας γίνω και δυσάρεστος κι ας γίνει κι ό,τι θέλει. Δεν μ' ενδιαφέρει. Εχω αποφασίσει πλέον ότι τα πράγματα πρέπει να λέγονται. Δεν μπορώ πια να βλέπω κάποια πράγματα και να κάνω τα στραβά μάτια. Δεν μπορεί να βγαίνει ο Μαύρος και το περιβάλλον του και να κάνει προτάσεις για την επόμενη μέρα, όταν είναι αυτοί που δημιούργησαν το ρόστερ του αγωνιστικού υποβιβασμού, για κερδίσει χρόνο η εταιρεία.

Ο δημόσιος λόγος έχει δύναμη. Να έχεις τη δύναμη να μιλήσεις στους οπαδούς της ΑΕΚ και να "το σκέφτεσαι" και να μην το κάνεις από καρδιάς είναι άδικο. Αδικεί τον εαυτό του όποιος το κάνει. Αλλά, δυστυχώς, δεν έχουμε μάθει να μιλάμε. Γιατί, δυστυχώς, όλη αυτή η ιστορία που είχε ως επακόλουθο τη σημερινή κατάσταση της ΑΕΚ, είναι μια ιστορία διαπλοκής. Ελάχιστοι ήταν οι άνθρωποι που δεν ενεπλάκησαν, είτε πράττοντας είτε σιωπώντας.

Ζούμε την απόλυτη δικτατορία του καπιταλισμού και σε όλες τις φάσεις της ζωής μας. Στο περιβάλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου το παράρτημα της καπιταλιστικής δικτατορίας, είναι η χούντα των ΠΑΕ. Και, δυστυχώς, βλέπουμε να έχει αποδεχτεί ο κόσμος ότι είναι τόσο ισχυρή αυτή η χούντα που μπορεί να μας κάνει ό,τι θέλει.

Κι όμως αυτή η παράνοια μπορεί να αλλάξει και θα αλλάξει!


AEK LIVE: Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους

Σχόλια