AEK LIVE: Επικοινωνείτε με τον εγκέφαλο σας;


Το καλοκαίρι είχα γράψει ότι αν τα σενάρια σωτηρίας της ΑΕΚ ήταν αληθινά και είχαν μια ρεαλιστική βάση τότε κάτι Κουτσιανικούλιδες και κάτι Τσουκαλάδες θα είχαν Κατασκηνώσει έξω από τα Σπάτα μέχρι να υπογράψουν συμβόλαιο.

Στην ίδια λογική τώρα σας λέω ότι αν υπήρχε έστω και η παραμικρή ελπίδα βιώσιμης λύσης κανένας Κοντοές δεν θα επέλεγε εδώ και τώρα να πάρει το δρόμο για τη Ρουμανία ή όπου αλλού τον βγάλει ο δρόμος της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Δε χρειάζεται να έχει κάποιος επαφές με το παρασκήνιο της ΠΑΕ ΑΕΚ για να γνωρίζει την πραγματικότητα. Την στοιχειώδη επαφή με τον εγκέφαλο του να έχει, αρκεί!

Όπως δεν χρειάζεται να έχεις μάστερ στη διοίκηση επιχειρήσεων για να καταλάβεις ότι δεν μπορεί να «σταθεί» η πληροφορία ότι ο Βιντιάδης περιμένει αύριο την επικύρωση μιας πολύ σημαντικής συμφωνίας που έχει συνάψει στην Κίνα και αφορά χρήματα που θα μπουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ως τι τις έκανε τις συμφωνίες ο Βιντιάδης ρε παιδιά; Ως κάποιος που θέλει αλλά τώρα δεν μπορεί, όμως σε λίγο θα τα καταφέρει τελικά να αποκτήσει τον έλεγχο μιας ΠΑΕ που είναι στις τελευταίες θέσεις του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος μιας χώρας που έχει χρεοκοπήσει αλλά δεν μας το λένε για να μη τρομάξουμε;

Και για να μιλήσω και λίγο στην δική σας τη γλώσσα, την επιχειρηματική: πως μπορεί κάποιος να συνάψει επιχειρηματικές συμφωνίες και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο όταν δεν έχει κανέναν θεσμικό ή εξωθεσμικό ρόλο στην εταιρεία για την οποία υποτίθεται ότι διαπραγματεύεται χορηγίες;

Κοντολογίς: Στο σκηνικό της απόλυτης ξευτίλας και μιζέριας που στήνουν οι πρώην, νυν και επόμενοι υποψήφιοι σωτήρες της ΠΑΕ ΑΕΚ, μπορούμε να σηκώσουμε μπόι αντίστασης. Χωρίς αυταπάτες για τα όρια διαχείρισης του επαγγελματικού συστήματος οργάνωσης του ποδοσφαίρου των ΠΑΕ, να ορθώσουμε το δικό μας μέτωπο αντεπίθεσης για τη σωτηρία της ΑΕΚ, ΟΧΙ της ΠΑΕ ΑΕΚ!

Είμαστε ήδη εκεί όπου τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.


AEK LIVE: Επικοινωνείτε με τον εγκέφαλο σας;

Σχόλια