ΑΕΚ FUTSAL NEWS (Εξαιρετικό ποδαρικό)


Α΄ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΛΑΣ Πρωτάθλημα 2011/12

14η αγωνιστική

ΑΕΚ – Γ.Σ. Σαλαμίνας 7-6

Το 2012 μπήκε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ. Η Ένωση κατάφερε να παρουσιάσει ένα εξαιρετικό πρόσωπο και να φύγει νικήτρια με 7-6 από το κλειστό γήπεδο του Γέρακα απέναντι στην Σαλαμίνα για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α Εθνικής σε ένα κλειστό παιχνίδι που είχε τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι. . Πετύχαμε την τέταρτη φετινή νίκη και ξορκίζουμε την περασμένη χρονιά που μας ταλαιπώρησε αρκετά. Φτάσαμε τους 12 πόντους, χτίζοντας μία διαφορά της τάξης του +6 από τον Πρωταθλητή, που είναι η πρώτη ομάδα που υποβιβάζεται.

Από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης η ΑΕΚ πήρε τα ηνία και έδειξε ότι έχει άγριες διαθέσεις. Η ομάδα της Σαλαμίνας στάθηκε τυχερή, αφού οι δικοί μας έχαναν τα άχαστα. Η Σαλαμίνα δεν μπορούσε να απειλήσει αλλά εκμεταλλεύτηκε κάποια αμυντικά λάθη που δεν τα βλέπουμε ούτε στις ακαδημίες futsal και κατάφερε να μειώσει. Στα θετικά πέραν της νίκης αξίζει να συμπεριληφθεί και η συμμετοχή του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, Γιάννη Μοραλόγλου (φωτογραφία), ο 22χρονος, ανακάλυψη του Δημήτρη Κουνταρδά,  έδειξε να προσαρμόζεται γρήγορα στο περιβάλλον και τις απαιτήσεις της νέας του ομάδας, δίνοντας πολύτιμες λύσεις στον προπονητή του. Κορυφαίοι για την ΑΕΚ ήταν οι δυο Τόληδες, ο Ντέλος και ο Μπακάλης που σημείωσαν από δύο γκολ.

Εντύπωση προκαλεί η συμπεριφορά της διαιτησίας απέναντι στην ΑΕΚ ακόμα και στο futsal, αφού ο διαιτητής Ψαλίδας λίγο έλλειψε να μας ψαλιδίσει την νίκη, χαρακτηριστική περίπτωση η φάση που ο Μπακάλης ανατράπηκε καθαρά από τον τερματοφύλακα των αντιπάλων μέσα στην περιοχή, και εκείνος διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι κανονικά.

Ευχής έργο θα είναι οι οπαδοί της ΑΕΚ να αγκαλιάσουν αυτά τα παιδιά μιας και η παρουσία αρκετών, δίνει άλλο αέρα και διαφορετικό χρώμα στο κλειστό γήπεδο του Γέρακα. Τα κλαμπ από τη Νέα Μάκρη και τον Κορυδαλλό έκαναν φιλότιμες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση. Όμως χρειάζονται κι άλλοι.

ΑΕΚ – Γ.Σ. Σαλαμίνας 7-6 (ημίχρονο 3-2): 8’ Μπακάλης (1-0), 10’ Ντέλος (2-0), 13’ Σίμου (2-1), 17’ Τηλιγάδας (3-1), 20’ Μπούτσης (3-2), 25’ Μπούτσης (3-3), 27’ Σίμου (3-4), 27’ Αλεξανδρόπουλος (4-4), 29’ Μάρκου (5-4), 29’ Ντέλος (6-4), 28’ Μπορόβα (6-5), 39’ Μπακάλης (7-5), 40’ Σίμου (7-6).

ΑΕΚ:
Ξενάκης, Τηλιγάδας, Μάρκου, Λεστάκης, Ντέλος, Μωράλογλου, Αλεξανδρόπουλος, Σμυρλιάδης, Τόκας, Μπακάλης, Καϊτάνης, Σταυρινός.
Γ.Σ. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Δρίβας, Σίμου, Μπούτσης, Πούτος, Σταφσουλάι, Μπορόβα, Κουρκούλης, Αθανασάκος, Σπηλιόπουλος. Δραμιτινός.
Κίτρινες: Ντέλος, Μπακάλης – Δραμιτινός, Σπηλιόπουλος, Αθανασάκος, Μπορόβα.

Σχόλια