ΑΕΚ FUTSAL NEWS 27-28/11/2011


Α' Κατηγορία

Γ.Σ. Ηλιούπολης – ΑΕΚ 7-0

Το «σκοτσέζικο ντουζ» συνεχίζεται. Την μια εβδομάδα λέμε άντε να πιάσουμε μια θέση για τα play of και την άλλη λέμε κάτσε να σιγουρέψουμε την παραμονή στην Α’ Εθνική.
Δεν τα καταφέραμε στην Ηλιούπολη απέναντι στην τοπική ομάδα και γνωρίσαμε την ήττα με 7-0 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Η ομάδα μας δεν έπιασε καλή απόδοση σε κανένα σημείο του αγώνα, αλλά αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε μια ομάδα ποδόσφαιρου. Ήταν εμφανής η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων, αλλά και αυτό είναι κάτι που εξηγείτε. Εκείνο που είναι ανεξήγητο για μια ομάδα που φοράει τις τιμημένες φανέλες με το δικέφαλο είναι τα… κατεβασμένα τα χέρια.
Κακά τα ψέματα, η ΑΕΚ έχει αποδυναμωθεί σημαντικά φέτος χάνοντας πέντε βασικούς της παίκτες από την περσινή εξαιρετική ομάδα. Κάτι άλλο που προβληματίζει είναι ότι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αποβάλλεται ποδοσφαιριστής μας.


Γ.Σ. Ηλιούπολης – ΑΕΚ 7-0 (ημίχρονο 5-0): 4’ Κάσσης (1-0), 5’ Μάκος (2-0), 8’ Κάσσης (3-0), 15’ Μάκος (4-0), 19’ Ντάβιντ (5-0), 28’ Κάσσης (6-0), 37’ Κάσσης (7-0). Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Ζέρβας, Κάσσης, Κουβαράς, Παπατζήμας, Ντάβιντ, Τζούμπα, Τανταρούδας, Τερτίπης, Μάκος, Παριάρος. ΑΕΚ: Σταυρινός, Τηλιγάδας, Ντέλος, Αλεξανδρόπουλος, Μάρκου, Γεράρδης, Λεστάκης, Μήτρου, Τόκας, Σμυρλιάδης, Χατζηροδίτης, Ξενάκης.
Κίτρινες: Κουβαράς. Κόκκινη: Ντέλος.


ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Α.Ε.Κ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΛΙΘΕΑΣ 3-3

Επιτέλους μια μεγάλη εμφάνιση από τους Παμπαίδες της ακαδημίας μας, που συνοδεύτηκε από ισόπαλο βέβαια αποτέλεσμα απέναντι στον Πρωταθλητή Καλλιθέας.

Ένα παιχνίδι που είχαμε την νίκη στα χέρια μας, αλλά 2 στιγμιαίες αδράνειες στην άμυνα μας, στο τέλος του αγώνα, δώσανε την δυνατότητα στους αντιπάλους μας, να μας ισοφαρίσουν, ενώ ήμασταν μπροστά στο σκορ με 3-1.

Σκόρερς:

Πατελάκης (1) , Κούστας (1), Αγτζίδης (1)

Συνθέσεις:

Καρατσολης, Πατελακης, Φλαμπουρης, Κουστας, Λαφατας, Αγτζιδης, Χανιωτης, Δεγαιτας


JUNIORS

A.E.K - ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΛΙΘΕΑΣ 2 - 4

Σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι ο Πρωταθλητής Καλλιθέας βρήκε τον τρόπο να μας νικήσει με 4-2. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, ας μην ξεχνάμε ότι βρίσκονται στο ρετιρέ της βαθμολογίας μαζί με τον Ηνίοχο. Τα παιδιά μας έπαιξαν με περίσσιο πάθος, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, όμως η ατυχία σε κρίσιμα σημεία του αγώνα ήταν καθοριστική. Το γεγονός ότι βρεθήκαμε να χάνουμε 0-2  με δυο αυτογκόλ  είναι ο ορισμός της γκαντεμιάς. Πολλές ευκαιρίες χαμένες, με δοκάρια και χαμένα τετ α τετ, στέρησαν την δυνατότητα στην ομάδα μας να διεκδικήσει κάτι καλύτερο μέχρι το τέλος του αγώνα.

Σκόρερ:

Παυλάκης (2)

Σύνθεση ΑΕΚ:

Συλιγαρδος Κ, Ζαμπακας, Τσουμας, Μαυρακης, Συλιγαρδος Β, Βαγενας, Καμιναρης, Παυλακης. Λυγδας.

Στο aek-live.gr υπάρχει και άλλο πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο!

εδώ και εδώ

Σχόλια