Σούπερ Λίγκα: ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-1 ~ Η... άλλη ΑΕΚ



Καταρχήν, η ΑΕΚ έχει τις δυνατότητες να πάψει να είναι μίζερη ομάδα. Χωρίς να έχει τα φόντα να παίξει ποδόσφαιρο φαντασίας και πρωτοβουλίας, η ομάδα του Κωστένογλου «σηκώνει» βελτίωση σε όλους τους τομείς.

Δεύτερον, η ΑΕΚ χρειάζεται χρόνο, ώστε να μπορέσει να αλλάξει ως ομάδα και να δημιουργήσει μια σταθερότητα, όπως είπε και ο προπονητής της. Δυστυχώς, οι «κιτρινόμαυροι» άλλαξαν προπονητή, συνεπώς και φιλοσοφία. Αυτή η αλλαγή θα γίνει με πολλές απουσίες, αφού ήδη οι τραυματίες είναι αρκετοί. Επομένως, χρειάζεται υπομονή και κατανόηση και από τους οπαδούς της.

Τρίτον, το ρόστερ μετά την απώλεια και του Γκούντγιονσεν και με δεδομένο ότι ο Δέλλας είναι πάντα επιρρεπής στους τραυματισμούς, το ίδιο και οι Καφές, Γεωργέας, χρήζει άμεσης ενίσχυσης το συντομότερο δυνατό. Η ΑΕΚ θα χρειαστεί τη βοήθεια όλων των παικτών της και πλέον δεν περρισεύει κανείς. Ήρθε η ώρα για πολλούς να δείξουν τι... ψάρια πιάνουν. Ο Κωστένογλου είναι αποφασισμένος να δώσει ευκαιρίες, μια και δεν έχει άλλη επιλογή.

Τέταρτον, η διοίκηση της ΑΕΚ θα πρέπει να πάψει πλέον να ζητάει στήριξη από τους οπαδούς της ομάδας προς τους παίκτες και να στηρίξει η ίδια αυτά τα παιδιά. Επιτέλους, κάποιος θα πρέπει να πληρώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα που κάνει υπομονή εδώ και μήνες. Γιατί πλέον χάθηκε και το άλλοθι του Χιμένεθ... Και ο κόσμος της ΑΕΚ έχει πάντα κρίση...

Του Φάνη Σταθόπουλου

Σχόλια