Η κτηματομεσιτική εταιρία-φάντασμα, οι Ιταλοελβετοί και η Σλάβια Πράγας που ανήκε στο παρελθόν στον όμιλο της Εnic


Η είδηση ήταν η εξής:

 
Η εταιρία E Side Property Limited (SPL) φέρεται να είναι οι επενδυτές με τους οποίους έχει έρθει σε επαφή ο Σταύρος Αδαμίδης. Το ποιοι ακριβώς βρίσκονται πίσω από την εταιρία παραμένει άγνωστο, ωστόσο η δράση της δείχνει ότι δραστηριοποιείται στην Τσεχία και τη Σλοβακία με αντικείμενο τη φθηνή αγορά μιας εταιρίας που φθίνει και την άμεση εξέλιξή της. Οι επενδύσεις της και οι στόχοι που επιλέγονται έχουν αποφέρει αρκετά κέρδη τα τελευταία χρόνια, ενώ φαίνεται να είναι άμεσα συνεργαζόμενη με τη βρετανική Key Oak.


Έργο της συγκεκριμένης εταιρίας είναι και η κατασκευή της «Σίνοτ Τιπ Αρίνα» για τη Σλάβια Πράγας, όπου για την παραχώρηση του 50% του γηπέδου ζήτησε και πήρε ένα ποσοστό των μετοχών της ομάδας. Συγκεκριμένα νούμερα (ποσοστά και χρηματικά ποσά) δεν έγιναν γνωστά. Θυμίζουμε ότι η τσέχικη ομάδα ανήκε στο παρελθόν στον όμιλο της Εnic, όπως και η ΑΕΚ. (διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr)

Μετά ήρθε η διάψευση:

 Η ΑΕΚ διαψεύδει πως η Ιταλοελβετική εταιρία που φαίνεται να εκπροσωπεί την κτηματομεσιτική εταιρεία E Side Property Limited θέλει να αγοράσει την Ενωση. Μυθεύματα τα χαρακτηρίζουν στον «δικέφαλο».(διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr)

Πως γίνεται την μια μέρα να βγαίνει από το ρεπορτάζ ότι ο Σταύρος Αδαμίδης μετέφερε στου εκπροσώπους των φερόμενων επενδυτών ότι αν επιθυμούν να εμπλακούν στην ΠΑΕ θα πρέπει να το δείξουν έμπρακτα, και μάλιστα είχε διαρρεύσει ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ περίμενε σήμερα τις σχετικές τραπεζικές εγγυήσεις; ...

...και την άλλη επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ να διαψεύδει το δημοσίευμα τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμία πρόταση και όλα αυτά είναι μυθεύματα.

Κάτι δεν πάει καλά.

Κατ' αρχήν δεν μπορεί κάποιος να βάζει 2 εκατομμύρια ευρώ χωρίς να πάρει μερίδιο σε μετοχές απλά για να καλύψει λειτουργικές ανάγκες μιας εταιρείας.

Ο Αδαμίδης είναι πρόεδρος διορισμένος από τους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ. Δεν λειτουργεί αυτόνομα.
Προφανώς κάποιος από τους μεγαλομετόχους θέλει να βάλει χρήματα μέσω εταιρείας - φάντασμα και να μην ελεγχθεί γι' αυτό το ποσό.

Ας μου πει κάποιος τι άλλο εκτός από φάντασμα είναι μια εταιρεία με 121 χιλιάδες λίρες στην τράπεζα στο τέλος του 2010, με κέρδη 1 εκ λιρών σε πωλήσεις 3 εκ λιρών το 2010.

Τους περισσεύουν και 2 εκ ευρώ να επενδύσουν στην ΑΕΚ!!!

Νομίζω ότι η αγαπημένη μας ΑΕΚ αρχίζει να μπαίνει σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια.

Τα οικονομικά στοιχειά της εταιρείας μπορείτε να τα βρείτε στο : http://www.levelbusiness.com/doc/company/uk/05816786

Σχόλια