Europa League ~ ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ 1-0 ~ Προβάδισμα πρόκρισης (video)


Έτσι θα πηγαίνουμε. Βήμα βήμα. Ανάσα με την ανάσα. Μια γροθιά. Οι... λίγοι παίκτες με τον λίγο κόσμο. Λίγο αλλά δυνατό. Και συμπαραστάτη. Όπως τον έχει ανάγκη η ΑΕΚ ιδίως σε αυτή την κατάσταση. Δεν θα πάμε στην Ομόνοια επειδή νικήσαμε την Δυναμό Τιφλίδας 1-0. Όμως είναι μια χαρά σκορ για φαβορί και αυτό που θέλει η ομάδα από αυτά τα δύο παιχνίδια είναι μόνο ένα. Η πρόκριση! (Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο του Κώστα Κετσετζόγλου στο aek365)

Η ουσία είναι πως η ΑΕΚ πήρε την νίκη, δεν δέχθηκε γκολ και έχει ένα σαφές και ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση. Μπορεί βλέπετε οι Γεωργιανοί να μην είναι… ξυλοκόποι. Αλλά δεν είναι και καμιά ομάδα φόβητρο. Αν μάλιστα η ΑΕΚ είχε αποκτήσει αυτοματισμούς και είχε τρόπους στο χθεσινό ματς να αξιοποιήσει το… τανκς που λέγεται Μπέλεκ, θα είχε καθαρίσει την πρόκριση ήδη. (Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο του Κώστα Τσιλή στο theplayer.gr)


Στα θετικά της χθεσινής αναμέτρησης με τους Γεωργιανούς, η ΑΕΚ έδειξε πως διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ της και την φετινή χρονιά, αλλά θα πρέπει να βρει τον τρόπο να την εκμεταλλευτεί στο μέγιστο βαθμό και για αυτό μόνο μια λύση υπάρχει... (Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο του Βαγγέλη Κατσαΐτη στο sport24.gr)




Σχόλια