Τα παραμύθια με το... θηρίο



Θυμάστε τα παραμύθια που πλάσαρε στον κόσμο της Ένωσης η ΠΑΕ ΑΕΚ, σχετικά με την υπόθεση Ντιόπ; Ένα από αυτά που παπαγάλιζαν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ορισμένοι δημοσιογράφοι που αντιλαμβάνονται το λειτούργημα της ενημέρωσης κάπως ανάποδα, ήταν ότι ο Ντιόπ θα επιστρέψει στην ομάδα όταν ξεπεράσει το πρόβλημα η σύζυγος του, ή στη χειρότερη περίπτωση θα φύγει για να βρει ομάδα στη Γαλλία, γιατί μόνο εκεί ήθελε να πάει για να είναι δίπλα στη γυναίκα του.

Τελικά ο Σενεγαλέζος άσος δε βρήκε ομάδα στη Γαλλία αλλά στην... Αγγλία και είναι πανευτυχής που συμφώνησε με τη Γουέστ Χαμ. Δηλαδή ο Ντιόπ... αγωνιζόμενος στην Αγγλία θα είναι κοντά στη σύζυγο του,  που βρίσκεται στην Γαλλία, ενώ στην Ελλάδα θα ήταν μακριά;

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ, φυσικά ήξεραν πολύ καλά ότι ο Ντιόπ δεν πρόκειται να επιστρέψει κέρδιζαν όμως χρόνο απαγγέλνοντας παραμύθια. Προφανώς επειδή δεν τους ενδιέφερε η κάλυψη του αγωνιστικού κενού που άφησε ο Σενεγαλέζος.

Η ΑΕΚ έχασε τον βασικό «κόφτη» της. Με βάση την εικόνα που παρουσίασε στα μέχρι τώρα παιχνίδια, η Ένωση έχει σοβαρό πρόβλημα στη θέση που πέρση έπαιζε ο Ντιόπ.

Ε, και;

Από τη μετακίνηση του Ντιόπ στην Αγγλία η ΠΑΕ απαλλάχτηκε από ένα βαρύ συμβόλαιο, κέρδισε 250.000 ευρώ βάσει της σχετικής ρήτρας μετά τη λύση του συμβολαίου του, συν τα χρωστούμενα προς τον Σενεγαλέζο από πέρυσι.

Είπε κανείς ότι τα συμφέροντα της ΠΑΕ συμβαδίζουν με τα αυτά της ομάδας;

Σχόλια