Να συλληφθεί ο χούλιγκαν Τσακίρης


Ο κ. Νικητιάδης έχει να μας πει κάτι για τον παράγοντα χούλιγκαν Τσακίρη που καλλιεργεί ανεξέλεγκτες και επικίνδυνες καταστάσεις, εκμεταλλεύεται την βλακεία 20-30 «κατεστραμμένων» και δημιουργεί τυφλό φανατισμό για να μπορεί κάθε χρόνο να ξεπουλάει ανενόχλητος ότι καλύτερο έχει η ομάδα του Πανιώνιου και τα κωθώνια οι «πάνθηρες» (όχι όλοι) να τα βάζουν με το κατεστημένο, μην βλέποντας ότι το κατεστημένο βρίσκεται μέσα ΚΑΙ στην δική τους ομάδα, και λέγετε εμπορευματοποίηση του ποδοσφαίρου.

Επίσης ο κ. Νικητιάδης μήπως έχει κανένα νέο από τα «παλικάρια» που δημιούργησαν τα επεισόδια της Καλλιθέας; Ρωτάω γιατί όπως μας έχει πει ο ίδιος, οι ένοχοι έχουν εντοπιστεί, έχουν ταχτοποιηθεί κτλ. Άρα αφού έχουν γίνει όλα αυτά και κυκλοφορούν ελεύθεροι σημάνει ότι αυτή είναι η επιθυμία σας.

Για να επανέλθω στο θέμα της Νέας Σμύρνης, οι πληροφορίες λένε ότι οι Αρχές ήταν ενήμερες για τις προθέσεις βανδαλισμού από τους γνωστούς – άγνωστους που υπάρχουν σε όλες τις οικογένειες, και δεν έκαναν τίποτα.

Μου δίνεται λοιπόν το δικαίωμα να υποστηρίζω ότι οι γνωστοί – άγνωστοι, που δρουν κατά καιρούς παντού, μέσα και έξω από τον αθλητικό χώρο, αν δεν είναι άμεσοι συνεργάτες σας τότε δρουν υπό την ανοχή σας. Γιατί έτσι σας βολεύει.

Κύριε Νικητιάδη αν έχετε τελειώσει την φωτογράφιση με τους παίκτες της Εθνικής ομάδας basket των ΗΠΑ θα ήθελα την γνώμη σας.

Σχόλια