Original συμπαράσταση στον αγώνα των οπαδών του Ηρακλή


Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΚ, Original 21 εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζεται η συμπαράσταση του στον αγώνα των οπαδών του Ηρακλή. Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης:


«Ο Αγώνας δεν υποβιβάζεται!Επειδή εμείς, έχουμε μάθει να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας...Επειδή εμείς, δεν συμπράττουμε με την υποκρισία...Επειδή εμείς, έχουμε μάθει να είμαστε πάνω από όλα γνήσιοι...Επειδή εμείς, έχουμε μάθει να βλέπουμε πέρα από τη βιτρίνα που μας πλασάρει το σύστημα και τα πιόνια του…Επειδή εμείς, έχουμε μάθει να μη μας αποπροσανατολίζουν τα «χρώματα»...Επειδή εμείς, αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει η «αρρώστια», η «τρέλα», η «αγάπη» του Οπαδού...Δηλώνουμε ανοιχτά τη συμπαράσταση μας, στον αγώνα που κάνει εδώ και μέρες, ο λαός του Ηρακλή...


Δεν είμαστε ούτε «ελεγκτικός μηχανισμός», ούτε «Διεθνές Νομισματικό Ταμείο». Δε ξέρουμε τι συμβαίνει στο εσωτερικό της ομάδας του Ηρακλή. Ξέρουμε όμως καλά τι συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα και πως λειτουργεί το σύστημα! Ένα σύστημα που εμείς δε θέλουμε να υιοθετήσουμε.

ΜΙΑ ΖΩΗ Α.Ε.Κ.
ΓΝΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 21 - 1975
ORIGINAL 21 - 1982»

Σχόλια